La Generalitat treu a concurs el projecte del Fòrum Judicial de TGN

per Redacció , Tarragona, 12 de maig de 2015 a les 16:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Govern ha tret a concurs la redacció del projecte per a la construcció del Fòrum Judicial de Tarragona, segons recull un anunci publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).
 

La licitació inclou la redacció del projecte bàsic i executiu, així com la posterior direcció d’obra del projecte, ubicat al carrer Arquebisbe Pont i Gol, 10, de la ciutat. L’equipament es compondrà de tres edificis comunicats i resoldrà l’actual situació de dispersió de seus judicials a Tarragona, alhora que possibilitarà la implantació del model organitzatiu de l’oficina judicial. El Fòrum acollirà els òrgans judicials existents i disposarà d’espai per a necessitats futures. La publicació respon al compromís del Departament de Justícia d’adjudicar el projecte abans de l’estiu, per tal que al 2017 la Ciutat de la Justícia de Tarragona sigui una realitat.

 

Participació