1 de 10

L'Ajuntament estén la recollida d'oli a la Floresta, l'Albada i el Centre

L'objectiu és ampliar la recollida del passat 2014 que va ser de 1.200 litres

per Redacció, 7 de maig de 2015 a les 13:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tarragona ha decidit ampliar els punts de recollida d'oli que s'anirà estenent gradualment. Fins ara l'oli de cuina només es podia portar a la deixalleria fixa o a les mòbils. Per això s'han instal·lat deu contenidors d'aquest tipus a la Floresta, entre els blocs Castanyer i Gessamí, a l'Albada al carrer Lluís Bonet i Amigó i al centre de la ciutat, a l'avinguda Roma, al carrer Pere Martell, a l'avinguda Prat de la Riba, al carrer Mallorca i al Francesc Bastons i el Manuel de Falla.

L'objectiu d'aquesta nova instal·lació és ampliar la recollida dels 1.200 litres que es van fer l'any passat, 2014. A més també es fa una recollida d'oli a les escoles, uns catorze centres participen en aquesta iniciativa que ja es va dur a terme l'any passat. Cal destacar que aquest servei no té cap cost per a l'Ajuntament, ja que ho assumeixen les empreses REAGRA i FCC S.A, que s'encarreguen de l'adquisició dels contenidors i les despeses de personal.
Participació