Otto Zutz podria marxar de Tarragona

La discoteca se sent maltractada pel consistori després que els reduissin l'horari

per Redacció, Tarragona | 22 d'abril de 2015 a les 13:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La discoteca de la Rambla President Macià tanca més aviat per un decret de l'Ajuntament. Foto: Josep M. Llauradó


Nou episodi en el serial de l'oci nocturn a Tarragona. Conseqüència directa del decret signat per l'alcalde que reduïa en dues hores l'obertura d'Otto Zutz, situat a la Rambla President Macià, ara els amos del negoci es plantegen traslladar-se de ciutat. Concretament, estan valorant rescindir l'acord de cessió de l'explotació de la marca al local de Tarragona. Queen Spain S.L., l'empresa que gestiona el local, assegura que té la intenció de canviar-li el nom al bar-restaurant musical i sala de festes, o bé traspassar l'activitat a algun operador interessat.


Aquesta nova posició ha estat manifestada públicament a través d'un comunicat de FECASARM, la federació d'activitats recreatives musicals, que agrupa diverses empreses del sector, i pretén ser una mesura de força perquè l'Ajuntament reconsideri la seva postura. «Queen Spain S.L. considera que el decret recentment signat per l’Alcalde de Tarragona és absolutament desproporcionat i injust, a més d’impossibilitar el desenvolupament de l’empresa i la seva viabilitat econòmica, però és conscient que aquest decret, la seva transcendència mediàtica i les seves conseqüències han provocat un desprestigi enorme de la marca que l’explota».

La reacció del govern municipal va arribar després que un gruix important de veïns intensifiqués les seves accions per tal d'aconseguir que es minimitzessin les molèsties ocasionades arran d'aquesta activitat econòmica. Des de FECASARM lamenten que «una marca d’oci nocturn tan important com Otto Zutz, que en el seu dia va apostar per Tarragona, estigui considerant marxar de la ciutat d’aquesta manera, maltractada i sense haver estat valorada, ja que amb aquesta marxa les nits de Tarragona hi perdrien i molt», asseguren en el comunicat.

 

Participació