Tarragona acull el càsting pels actors més joves de «Barcelona 1714»

Es farà una selecció i els finalistes seran convocats el 22 de juny a la Sala Trono

per Tarragona Diari, 11 de juny de 2013 a les 11:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La pel·lícula 'Barcelona 1714' explicarà els fets de l'Onze de Setembre Foto: Barcelona 1714

Barcelona 1714 posa en marxa un segon càsting, aquest cop per escollir els dos personatges menors de la pel•lícula: Blai (13 anys) i en Jofre (8 anys). Per a la preselecció, caldrà que els candidats enviïn la documentació com a màxim el 20 de juny a info@barcelona1714.cat . Els candidats interessats hauran de presentar Currículum Vitae amb dades de contacte, fotografies i/o vídeo (màxim 1 minut), així com l’experiència prèvia. Els joves seleccionats seran convocats el dissabte 22 de juny a Tarragona (Sala Trono) per tal de fer una prova davant de càmera.
 
El càsting és obert a tots aquells nois que es vulguin presentar com a possibles candidats per interpretar el Blai (13 anys) i en Jofre (8 anys), personatges de la pel·lícula Barcelona 1714. En Blai i Jofre són els cosins de l’Agnès, la protagonista femenina, i viuen amb ella el setge de la ciutat el 1714.
 
Càsting presencial a Tarragona
 
Aquells joves aspirants que siguin seleccionats, hauran de desplaçar-se a Tarragona, a la Sala Trono (Carrer de Misser Sitges, 10), on tindrà lloc un càsting presencial. Es demanarà als participants d’aquesta darrera fase que interpretin una petita peça o text de la seva tria, d’uns 3 minuts de durada.
 
Barcelona 1714  és un projecte liderat pel productor alemany-català Heiko Kraft i dirigit per la jove directora tarragonina Anna M. Bofarull, que vol tractar l’episodi del setge que va viure la ciutat catalana fa gairebé tres segles per part de les tropes castellanes i franceses, però ho fa amb una història d’amor com a eix central de l’argument. El projecte vol arribar al públic internacional i, a més, vol teixir tot un univers, estant present en diferents plataformes. Alhora, hi haurà una distribució i promoció innovadores, que faciliti l’accés de la pel·lícula al públic internacional.

 

Participació