Torna la Mostra de Teatre Jove

De l'11 de maig al 22 de juny es representaran tretze obres per part de grups tarragonins emergents

per Redacció , Tarragona, 10 d'abril de 2015 a les 07:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els grups de teatre jove s'han fet una foto de família a l'Espai Jove Kesse. Foto: Mauri


De l’11 de maig al 22 de juny la ciutat tornarà a ser l’aparador del teatre juvenil, amb la celebració de la 22a Mostra de Teatre Jove que acollirà el Teatre Metropol, una iniciativa que organitzen les conselleries de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Tarragona  i que es realitza des del 1994 amb la voluntat de mostrar la feina dels col·lectius de gent jove de la ciutat amb inquietuds teatrals i culturals. El programa de la Mostra de Teatre Jove, que també és un punt de trobada de companyies teatrals de joves d’arreu, aplega actuacions teatrals que es fan en el marc de la temporada de Primavera del Teatre Metropol.


En aquesta edició, participaran tretze grups de teatre de col·lectius joves, quatre que provenen de centres educatius o formatius i nou grups que provenen del teatre amateur. En aquesta edició es representaran set obres de creació pròpia escrites pel conjunt de la companyia de teatre o per algun membre del col·lectiu i sis obres d’escriptors teatrals reconeguts com Anna Maria Millàs, Carlo Goldoni, Jose R. Puiggrós o Lluïsa Cunillé. Els grups, per obre de representació, són Grup de Teatre L’estonnac-L’Ensenyança, CET-Teatre, Secció Jove Torralba Teatre, (H)istrionis Teatre, Aula de Teatre de Sagrat Cor, Grup de Teatre Vis de Vanadi, La Faixsula, Tornavís Teatre, The Backstage, La Xiuxiueig, Scenicum Cia, CIA Seven 6 i l’Enramada Juvenil.

Les obres es representaran de l’11 de maig al 22 de juny al Teatre Metropol, a les nou de la nit i l’accés és gratuït. Després de cada representació el consell assessor, que enguany està format per l’actriu i formadora Marta Grau, la narradora Karme Gonzàlez, el periodista Enric Pujol i l’actriu Mercè Rovira, valorarà els punts forts i febles de cada companyia.

 

Participació