Les estacions d'Adif tindran espais de lloguer i aparcament de vehicles

La licitació inclou l'arrendament de quinze locals i espais en diverses estacions, entre elles les de la Secuita-Perafort, Reus i Tarragona

per Redacció, Tarragona | 9 d'abril de 2015 a les 16:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Entrada de l'estació AVE del Camp de Tarragona, a Perafort, amb un dels gossos de la unitat canina. Foto: Laia Solanellas.


Adif i Adif Alta Velocitat han aprovat la licitació dels contractes per l'arrendament de locals i espais en vuit estacions ferroviàries de Catalunya per destinar-los a l'activitat de lloguer de vehicles amb o sense conductor, així com la cessió d'espais per aparcament dels citats vehicles.


L'arrendament d'aquests locals s'engloba en els contractes licitats per Adif i Adif Alta Velocitat per al lloguer d'espais en 64 estacions a tot l'Estat espanyol amb un pressupost mínim de licitació conjunt de 37.260.632 euros (IVA inclòs) per als sis anys de duració del contracte (de juny de 2015 a juny de 2021). En total, es liciten 118 locals i 1.556 places d'estacionament en estacions d'Adif i Adif Alta Velocitat.

En el cas d'Adif Alta Velocitat, la licitació inclou dotze locals, dos dels quals a l'estació de la Secuita-Perafort. En total, acullen 211 places d'aparcament. Pel que respecta a Adif, la licitació inclou un local a les estacions de Figueres, Tarragona i Reus, així com vint places d'estacionament en total. Les adjudicacions, que es faran a la major oferta econòmica rebuda pel període total de vigència del contracte, es realitzaran per estacions i de forma independent per cadascun dels locals o espais.


En aquelles estacions amb més d'un local s'ordenaran totes les ofertes rebudes per aquesta estació de major a menor import. L'oferta més elevada escollirà local i la ubicació de les places d'aparcament. La segona major oferta triarà d'entre els locals, espais i places restants, i així successivament fins a completar els espais disponibles. En estacions amb un sol local disponible, resultarà adjudicatària l'empresa que hagi presentat la major renda.

En cas d'igualtat econòmica, tindrà preferència l'ofertant que hagi presentat la major oferta econòmica pel total de totes les estacions a les que es presenti. De persistir la igualtat, tindrà preferència l'ofertant que hagi presentat oferta per un major nombre d'estacions.

 

Participació