La reducció d'horari d'Otto Zutz ja està decretada oficialment

Tancaran a les tres de la matinada entre setmana i a les quatre els caps de setmana, en comptes de les sis | Tant els seus propietaris com els de Totem s'havien queixat per la mesura | Els veïns, sorpresos perquè no és el que es va acordar

per Redacció, Tarragona | 9 d'abril de 2015 a les 15:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La discoteca de la Rambla President Macià tancarà més aviat per un decret de l'Ajuntament. Foto: Josep M. Llauradó


Tal com es va anunciar el passat dia 1 d’abril, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat el Decret que obliga els propietaris del local d’oci Otto Zutz a reduir en dues hores els horaris de tancament de l’establiment, tal com preveu l’article 14 de l’Ordre INT 358/2011 de 19 de desembre, per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives. L’article 14 contempla que els ajuntaments poden establir reduccions dels horaris quan els establiments ocasionen molèsties al veïnatge del seu entorn físic, o bé per raons de seguretat, degudament acreditades i amb els informes policials corresponents en ambdós supòsits. El Decret significa que, a la pràctica, els horaris de tancament seran els següents: de diumenge a dijous, l’hora de tancament serà a les tres i els divendres, dissabtes i vigílies de festius, a les quatre.

 
L’alcalde i la consellera de Comerç i Turisme, Patricia Anton, es van reunir amb els representants dels veïns dels carrers de l’entorn de l’avinguda President Macià per solucionar les  molèsties provocades per l’establiment Otto Zutz derivades de l’oci nocturn. A més de la reducció horària, també es va acordar intensificar la neteja a la zona i reforçar la presència de la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra.


Els veïns, sorpresos

Malgrat que l'acord a què van arribar Ballesteros i els veïns va ser reduïr l'horari fins a les tres de la matinada, alguna cosa sembla haver canviat després que hagin permès obrir una hora més divendres, dissabtes i vigílies de festius. Aquest canvi de parer ha indignat alguns veïns consultats per TarragonaDiari.cat, ja que «ningú va parlar de les quatre en cap moment». Aquesta informació, difosa a través dels mitjans, caldrà veure de quina reacció gaudeix quan tots n'estiguin assabentats.


Decret d'alcaldia conforme el canvi d'horari d'Otto Zutz. / Ajuntament de Tarragona

 

Participació