Torna el Fira Vida aquest dissabte

La mostra d'associacions de Campclar aplegarà 19 entitats i institucions i compta amb la col·laboració de 25 comerços

per Tarragona Diari , 7 de juny de 2013 a les 10:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Roda de premsa de presentació del IV Fira Vida. Foto: Mauri Fernández.

L’eix temàtic d’aquesta nova edició la IV Firavida de Campclar és la solidaritat i aplegarà 19 entitats i institucions i compta amb la col·laboració de 25 comerços. L'esdeveniment se celebrarà el proper dissabte 8 de juny al Casal Cívic del barri. 
 
Ja fa tres anys, a iniciativa de la Comissió de la Dona de Campclar, es va iniciar aquest projecte col·lectiu. Vist l’èxit i les ganes de les associacions del barri en moure un projecte de manera conjunta, es va decidir consolidar la FIRAVIDA com una fira d’associacions on cada any, es treballés una temàtica que fos nexe d’unió a totes les entitats en pro de la comunitat. Aquesta fira té com a objectiu treballar dins de l’ àmbit comunitari i de manera conjunta a les entitats del barri, els tècnics, les institucions públiques i la comunitat.
 
A la FIRAVIDA, s’hi podrà trobar un ventall d’activitats de caire lúdic, com els estands on es faran diferents tallers; cultural, representat pels gegants i els diables...; educatiu, amb espais d’ informació, formació i suport... ;esportiu , com la masterclass, eduquem el cos, gimcana d’ educació vial amb bicicleta i també de sensibilització com l’ espai d’ educació per la  salut,  que ens permeti millorar com a persones i com a barri.

 
Programa d'actes del Fira Vida.

 

Participació