Seleccionats els quatre artistes dels «Murs que parlen»

El projecte d'art urbà ha rebut 57 propostes, el 15% de les quals internacionals

per Redacció, Tarragona | 18 de març de 2015 a les 14:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El projecte «Murs que Parlen», a través d’una convocatòria pública, ha rebut enguany més de 50 treballs, la majoria d’ells de gran qualitat i valor artístic. L’objectiu d’aquesta iniciativa de la Conselleria de Joventut i el Teler de Llum és promoure l’art urbà i reforçar els vincles creatius de la nostra ciutat. L’Associació Polígon Cultural, que coordina i dirigeix el projecte, ha seleccionat enguany quatre treballs on ha primat especialment el criteri de participació amb el veïnat i la integració de les propostes tant amb el context social com en l’espai immediat al murs on els artistes intervenen.

Els quatre creadors seleccionats, són: Arnau Casanoves (Reus), Edjinn (Barcelona), E1000 (Madrid) i Mariela Ajras (Argentina). Aquesta nova edició del projecte proposa també activitats complementàries: conferències, tallers workshop i activitats de lleure cultural i educatiu.

 
La intenció dels promotors és construir una ciutat connectada amb la cultura a través de la gran quantitat de solars i murs abandonats arreu de Tarragona (tant al centre com als barris), enriquir el patrimoni cultural i artístic de la ciutat i fomentar el turisme cultural.

 

Participació