ICV-EUiA també anirà sola a Constantí

Rubèn Gras en serà el cap de llista

per Redacció, Constantí | 18 de març de 2015 a les 11:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Joan Herrera i Ruben Gras, a la presentació de la candidatura a Constantí. Foto: TarragonaDiari.cat


El cap de llista d’ICV-EUiA a Constantí, Rubèn Gras, considera que durant el pròxim mandat municipal la tasca de l’Ajuntament «s’ha de centrar en l’atenció a les necessitats bàsiques dels veïns i les veïnes».

 
Segons Gras, «ens proposem en primer terme garantir el dret a l’alimentació bàsica de totes les persones i els subministraments bàsics com són l’aigua la llum i el gas. Farem un Pla de rescat social que garanteixi el mínim vitals elaborant un Fons Municipal de garantia dels drets bàsics». Gras també ha anunciat una nova política d’ocupació: «treballarem per elaborar un Pla d’emergència contra l’atur que integri tots els recursos públics i desenvoluparem totes les polítiques d’inserció i d’ocupació. Amb el suport a l’Emprenedoria i el comerç local conjuntament amb l’economia verda , social i solidària».

 
El regidor ecosocialista ha anunciat altres prioritats d’ICV-EUiA per al pròxim mandat, com ara la lluita contra els desnonaments, el suport a l’educació i la sanitat públiques i la sostenibilitat ambiental del municipi.

 
Gras encapçala la llista d’Iniciativa en aquest municipi del Tarragonès, cosa que indica que les negociacions existents entre ERC, SI, ICV i Podem no han tingut el resultat esperat. L’acte de presentació de la candidatura va comptar amb l’assistència del coordinador nacional d’ICV Joan Herrera.

 

Participació