20:59 - Dos avions amb 3,5 milions d'unitats de material sanitari per repartir a les comunitats arriben a l'aeroport de Madrid. Catalunya ha rebut de l'Estat 3.429.188 mascaretes des del 10 de març al 3 d'abril.

20:22 - L'hospital de Sant Andreu registra dos morts per coronavirus aquest dissabte i la suma total a Manresa puja a 82. Sant Joan de Déu, Centre Hospitalari i Clínica Sant Josep no computen cap defunció per la malaltia en les últimes 24 hores. Per Pere Fontanals. 

20:16 - CRÒNICA Sánchez ressuscita l'esperit de la Transició per combatre la pandèmia. El president espanyol crida l'oposició a reeditar els Pactes de la Moncloa, prorroga l'estat d'alarma fins el 26 d'abril i relaxarà el confinament total quan acabi la Setmana Santa. Ho explica Oriol March. 

20:14 - Així hem de desinfectar la fruita i les verdures: amb lleixiu i seguint aquests cinc passos. Salut recomana un mètode fàcil i a l'abast de tothom per netejar els aliments després de la compra. 

20:07 - Catalunya ha rebut 3,5 milions de mascaretes des de l'inici de la crisi de part del govern espanyol. L'Estat ha repartit un total de 38 milions d'unitats de material entre les comunitats autònomes. Madrid és la que n'ha rebut més 5,7 milions, el 28% del total. Catalunya ha rebut el 16,7% del material i Andalusia el 9%.  

20:05 - Treballadores d'un zoo del Regne Unit s'autoconfinen tres mesos per cuidar dels animals. El personal del zoològic ha iniciat una campanya de recaptació de diners per fer front a les despeses. 

19:55 - L’exèrcit espanyol ha fet la primera actuació a les comarques gironines a Campdevànol. Ha desinfectat la residència de gent gran però, en canvi, l’Hospital Comarcal ho ha rebutjat per tenir un servei propi. 

19:49 - Dos avions procedents de la Xina han arribat avui a Madrid amb tres milions i mig de mascaretes, bates i respiradors no invasius. El Ministeri de Sanitat ha adquirit el material que es repartirà entre les comunitats autònomes. 

19:40 - Les patronals alerten que la pròrroga de l'estat d'alarma pot fer "més profunda" la recessió econòmica. La CEOE i CEPYME insisteixen que cal aturar el pagament d'impostos com l'IVA, l'IRPF o les cotitzacions a la Seguretat Social als sectors "més colpejats" pel descens de l'activitat.

19:22 - Tecnologia infraroja i ultraviolada: així s'adapta una empresa del Bages per desinfectar el coronavirus. E. Vila Projects ha adaptat els seus serveis tecnològics per higienitzar mascaretes a l'espera de l'homologació d'un laboratori d'analítiques microbiològiques. Ho explica Pere Fontanals. 

19:20 - Les mascaretes de busseig del Decathlon ja s'utilitzen per protegir el personal sanitari. S’implantaran en la pràctica assistencial de l’àrea de crítics dels hospitals catalans la setmana que ve. 

19:18 - VÍDEO Així es treballa a la pista coberta d'atletisme de Sabadell per convertir-la en un hospital de campanya. Informa Albert Hernàndez.

19:03 - Barcelona convoca una sessió de fitness als balcons de la ciutat. L'Ajuntament de Barcelona ha proposat a la ciutat fer "un gran repte esportiu" i ha convocat una sessió de fitness als balcons el diumenge 12 d'abril a les 12 del migdia. La cançó que acompanya la coreografia és Ballarem, del grup Koers. 

18:51 - Més de 610.000 treballadors afectats per les gairebé 83.000 empreses catalanes que han fet un ERTO. Els sectors més afectats són l'hostaleria, el comerç i les activitats artístiques i culturals. 

18:50 - El País Valencià distribueix 40.000 mascaretes entre els taxistes, transportistes i treballadors de FVG. També s'entregaran 40.000 parell de guants i 40.000 unitats de gel desinfectant per garnatir la seguretat dels empleats.

18:47 - Europa supera el mig milió de contagis de coronavirus i s'apropa a les 41.000 morts. Itàlia (119.827), Espanya (124.736) i Alemanya (79.696) es mantenen com els estats de la Unió Europea més afectats per la Covid-19.

 

18:39 - Poble Lliure: «Només amb la política independentista i d'esquerres superarem la crisi. L'organització reclama la nacionalització dels subministres bàsics, la sanitat i la indústria farmacèutica. Ho explica Sergi Baixas. 

18:29 - Itàlia suma 681 morts de coronavirus en les últimes 24 hores i ja en comptabilitza 15.362 des de l'inici del brot. Amb tot, registra una certa estabilització pel que fa al nombre de contagis. Actualment a Itàlia hi ha 88.274 persones contagiades i 20.996 més que han rebut l'alta. D'aquestes, 1.238 ho han fet en les últimes hores.

18:19 - Els Mossos detenen més de 30 persones en 24 hores per saltar-se el confinament. La policia catalana també ha aixecat 2.447 denúncies a ciutadans per incomplir les mesures de l'estat d'alarma. 

18:11 - Vols comprar de pagès i que t'arribi a casa? Unió de Pagesos ha posat en marxa un portal de compra directa d'aliments de proximitat que aplega 250 productors. T'expliquem com fer-ho. 

18:05 - El ple que ha de validar la nova pròrroga de l'estat d'alarma serà el dijous 9 d'abril. Així ho ha determinat la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, després de l'anunci de Pedro Sánchez.

17:53 - El personal de l'Hospital de Granollers alerta que encara necessiten més material de protecció: el comitè d’empresa demana mascaretes, aigua i tovalloletes, però també places d’hotel per als que viuen més lluny. 

18:01 - La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha traslladat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, el seu suport a la pròrroga de l’estat d'alarma i li ha demanat que impulsi "Nous Pactes de la Moncloa". "Si consensuem totes les mesures sanitàries i econòmiques serem més eficaços i forts per fer front al covid19", ha afirmat.

17:51 - El nou pavelló Vic Salut, pioner per disposar d'oxigen per als pacients de coronavirus. Des del Consorci Hospitalari de Vic, remarquen que s'han pogut aconseguir reguladors d'aire que estan esgotats arreu d'Europa. Informa Carles Fiter i imatges d'Adrià Costa.  

17:32 - FOTOS L'hospital de campanya va prenent forma a la pista coberta d'atletisme de Sabadell. Segueixen les tasques per convertir l'espai en l'Hospital Temporal Vallès Salut. Imatges de Juanma Peláez. 

17:30 - VÍDEO Els personatges de la mítica «Cámera Café» es retroben onze anys després per enviar un missatge sobre el coronavirus. 

17:27 - ENTREVISTA Ramon M. Nogués: «S'està demostrant que el mite de sotmetre la natura és més fantasiós que mai». El catedràtic d'Antropologia Biològica i sacerdot assegura que la pandèmia ha evidenciat que la humanitat no és omnipotent: "Tot i el progrés tècnic, som una peça més de l'ecoesfera". Per Pep Martí 

17:21 - Manuel Lao dona material sanitari i fons per la investigació del coronavirus a diversos hospitals catalans. L'empresari terrassenc ha patrocinat un centenar de llits, nou respiradors i milers de mascaretes i bates de protecció. 

17:21 - Torrent proposa destinar dos milions del pressupost del Parlament a Salut. El president de la cambra presentarà la proposta a la mesa del 7 d'abril; la quantitat prové dels pressupostos no executats de la institució. 

16:55 - El líder del Partit Popular (PP), Pablo Casado, dona suport a la decisió de prorrogar l'estat d'alarma fins al 26 d'abril. El popular ha recordat a Sánchez que "la lleialtat i la unitat exigeixen eficàcia i transparència".

 

16:55 - El líder del Partit Popular (PP), Pablo Casado, dona suport a la decisió de Sánchez de prorrogar l'estat d'alarma fins al 26 d'abril. El popular ha recordat a Sánchez que "la lleialtat i la unitat exigeixen eficàcia i transparència".

 

16:47 - VÍDEO Un ramader de Cardedeu llença 2.588 litres de llet per alertar de la situació del petit comerç. Valentí Roger demana a la gent que consumeixi com sempre i contraposa la seva situació a la de les grans cadenes “que s’estan fent d’or”. Ho explica Jaume Ventura.  

16:38 - Roba amb violència una farmàcia a Barcelona, fereix una treballadora i agredeix dos agents. El presumpte lladre va ser enxampat quan fugia corrent en el marc del dispositiu Oris, amb el qual s'ha reforçat la seguretat als establiments considerats essencials durant el confinament pel coronavirus. 

16:30 - Moren nou persones d'una residència de gent gran de Sant Hilari Sacalm per coronavirus. El 40% dels residents i el 20% de la plantilla han donat positiu i s'han pres mesures per aïllar-los.  

16:28 - L'Estat «garantirà» el subministrament de mascaretes a la ciutadania. Sánchez assenyala que es regularà el preu del material de protecció per tal que sigui accessible per a tothom. Per Oriol March. 

 

16:16 - Treballadores d'una residència de Castellcir es confinen amb els usuaris per reduir el risc de contagi. D'aquesta manera els 54 residents no s'han de quedar tancats a les seves habitacions com requeria l'Àrea Bàsica de Salut del Moianès per evitar la propagació del coronavirus. Ho explica Pere Fontanals. 

16:06 - Sánchez crida a reeditar els Pactes de la Moncloa per superar la crisi sanitària. El president del govern espanyol apel·la a l'esperit de la Transició, reclama a Europa que no falli en la resposta a la crisi i assenyala ja s'està en disposició de doblegar la corba de contagis. Per Oriol March

16:05 - Sánchez assegura que Espanya "no renunciarà als eurobons perquè són solidaritat i és Europa". 

15:56 - Sánchez: "Garantirem les mascaretes a la ciutadania".

15:52 - Vergés insisteix en què "el virus és nou i per tant els tests també".

15:50 - Sánchez: "Tindrem diferents estats d'alarmes en funció de l'evolució a la pandèmia". Després del 26 d'abril es podria recuperar un estat d'alarma semblant al primer que es va aprovar. 

15:49 - Els avis de residències que no estiguin infectats de coronavirus podran tornar a casa. El trasllat haurà de ser sempre voluntari i la persona que surti de la residència haurà d'estar en aïllament 14 dies. Ho explica Sergi Ambudio.


15:47 - Vergés, respon a les contradiccions sobre el nombre de morts a Igualada:"Donem les dades contrastades i que formen part dels registrades oficials".

15:43 - Vergés demana "coordinació" de totes les administracions amb Salut per poder fer-ne un ús "efectiu".

15:46 - Sánchez: "Estem començant a veure la llum al final del túnel però no ens podem permetre el luxe de donar cap pas enrere". 
 

15:40 - El Homrani explica que les persones que vulguin endur-se els avis a casa seva no perdran la plaça de residència.

15:36 - Budó explica que encara no tenen resposta des del govern espanyol sobre les propostes fetes en relació a la crisi econòmica i social derivada del coronavirus. 

15:35 - Sánchez avança que després del 26 d'abril vindran més dies d'estat d'alarma però "serà diferent, anirem recuperant alguns espais de relació social però de manera transitòria". 

15:32 - El Homrani explica que el 96% dels ERTOS fets a Catalunya  són per força major, el 18% són del sector de Comerç i el 23% d'Hosteleria.

Última hora
Els nens nens i nenes expliquen què és el coronavirus
Els nens nens i nenes expliquen què és el coronavirus | NacióDigital
El curs es reprendrà el 14 d'abril de manera virtual
El curs es reprendrà el 14 d'abril de manera virtual | Unsplash
El descans és clau per als nens i pares
El descans és clau per als nens i pares | Pixabay
El territori, al minut
Els imperdibles
Coronavirus
Una voluntària de la xarxa de solidaritat davant el confinament passeja dos gossos dels veïns a Tarragona.
Una voluntària de la xarxa de solidaritat davant el confinament passeja dos gossos dels veïns a Tarragona. | L.M.
ENTREVISTA
Laia Estrada i Eva Miguel, conselleres de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona
Laia Estrada i Eva Miguel, conselleres de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona | CUP
8-M
Un succionador de clítoris, conegut com a Satisfyer
Un succionador de clítoris, conegut com a Satisfyer | Albert Alemany
Explosió a Tarragona
Veïns del barri de Bonavista al local de l'Associació de Veïns
Veïns del barri de Bonavista al local de l'Associació de Veïns | Alba Domingo
Explosió a Tarragona
L'empresa Iqoxe  on es va produir l'explosió
L'empresa Iqoxe on es va produir l'explosió | ACN
EL FLAIX
Avui a NacióDigital
Crònica
Construcció de l'hospital de campanya a la pista coberta d'atletisme de Sabadell.
Construcció de l'hospital de campanya a la pista coberta d'atletisme de Sabadell. | Juanma Peláez
Oriol March

20:22 - L'hospital de Sant Andreu registra dos morts per coronavirus aquest dissabte i la suma total a Manresa puja a 82. Sant Joan de Déu, Centre Hospitalari i Clínica Sant Josep no computen cap defunció per la malaltia en les últimes 24 hores. Per Pere Fontanals. 

20:16 - CRÒNICA Sánchez ressuscita l'esperit de la Transició per combatre la pandèmia. El president espanyol crida l'oposició a reeditar els Pactes de la Moncloa, prorroga l'estat d'alarma fins el 26 d'abril i relaxarà el confinament total quan acabi la Setmana Santa. Ho explica Oriol March. 

20:14 - Així hem de desinfectar la fruita i les verdures: amb lleixiu i seguint aquests cinc passos. Salut recomana un mètode fàcil i a l'abast de tothom per netejar els aliments després de la compra. 

20:07 - Catalunya ha rebut 3,5 milions de mascaretes des de l'inici de la crisi de part del govern espanyol. L'Estat ha repartit un total de 38 milions d'unitats de material entre les comunitats autònomes. Madrid és la que n'ha rebut més 5,7 milions, el 28% del total. Catalunya ha rebut el 16,7% del material i Andalusia el 9%.  

20:05 - Treballadores d'un zoo del Regne Unit s'autoconfinen tres mesos per cuidar dels animals. El personal del zoològic ha iniciat una campanya de recaptació de diners per fer front a les despeses. 

19:55 - L’exèrcit espanyol ha fet la primera actuació a les comarques gironines a Campdevànol. Ha desinfectat la residència de gent gran però, en canvi, l’Hospital Comarcal ho ha rebutjat per tenir un servei propi. 

19:49 - Dos avions procedents de la Xina han arribat avui a Madrid amb tres milions i mig de mascaretes, bates i respiradors no invasius. El Ministeri de Sanitat ha adquirit el material que es repartirà entre les comunitats autònomes. 

19:40 - Les patronals alerten que la pròrroga de l'estat d'alarma pot fer "més profunda" la recessió econòmica. La CEOE i CEPYME insisteixen que cal aturar el pagament d'impostos com l'IVA, l'IRPF o les cotitzacions a la Seguretat Social als sectors "més colpejats" pel descens de l'activitat.

19:22 - Tecnologia infraroja i ultraviolada: així s'adapta una empresa del Bages per desinfectar el coronavirus. E. Vila Projects ha adaptat els seus serveis tecnològics per higienitzar mascaretes a l'espera de l'homologació d'un laboratori d'analítiques microbiològiques. Ho explica Pere Fontanals. 

19:20 - Les mascaretes de busseig del Decathlon ja s'utilitzen per protegir el personal sanitari. S’implantaran en la pràctica assistencial de l’àrea de crítics dels hospitals catalans la setmana que ve. 

19:18 - VÍDEO Així es treballa a la pista coberta d'atletisme de Sabadell per convertir-la en un hospital de campanya. Informa Albert Hernàndez.

19:03 - Barcelona convoca una sessió de fitness als balcons de la ciutat. L'Ajuntament de Barcelona ha proposat a la ciutat fer "un gran repte esportiu" i ha convocat una sessió de fitness als balcons el diumenge 12 d'abril a les 12 del migdia. La cançó que acompanya la coreografia és Ballarem, del grup Koers. 

18:51 - Més de 610.000 treballadors afectats per les gairebé 83.000 empreses catalanes que han fet un ERTO. Els sectors més afectats són l'hostaleria, el comerç i les activitats artístiques i culturals. 

18:50 - El País Valencià distribueix 40.000 mascaretes entre els taxistes, transportistes i treballadors de FVG. També s'entregaran 40.000 parell de guants i 40.000 unitats de gel desinfectant per garnatir la seguretat dels empleats.

18:47 - Europa supera el mig milió de contagis de coronavirus i s'apropa a les 41.000 morts. Itàlia (119.827), Espanya (124.736) i Alemanya (79.696) es mantenen com els estats de la Unió Europea més afectats per la Covid-19.

 

18:39 - Poble Lliure: «Només amb la política independentista i d'esquerres superarem la crisi. L'organització reclama la nacionalització dels subministres bàsics, la sanitat i la indústria farmacèutica. Ho explica Sergi Baixas. 

18:29 - Itàlia suma 681 morts de coronavirus en les últimes 24 hores i ja en comptabilitza 15.362 des de l'inici del brot. Amb tot, registra una certa estabilització pel que fa al nombre de contagis. Actualment a Itàlia hi ha 88.274 persones contagiades i 20.996 més que han rebut l'alta. D'aquestes, 1.238 ho han fet en les últimes hores.

18:19 - Els Mossos detenen més de 30 persones en 24 hores per saltar-se el confinament. La policia catalana també ha aixecat 2.447 denúncies a ciutadans per incomplir les mesures de l'estat d'alarma. 

18:11 - Vols comprar de pagès i que t'arribi a casa? Unió de Pagesos ha posat en marxa un portal de compra directa d'aliments de proximitat que aplega 250 productors. T'expliquem com fer-ho. 

18:05 - El ple que ha de validar la nova pròrroga de l'estat d'alarma serà el dijous 9 d'abril. Així ho ha determinat la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, després de l'anunci de Pedro Sánchez.

17:53 - El personal de l'Hospital de Granollers alerta que encara necessiten més material de protecció: el comitè d’empresa demana mascaretes, aigua i tovalloletes, però també places d’hotel per als que viuen més lluny. 

18:01 - La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha traslladat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, el seu suport a la pròrroga de l’estat d'alarma i li ha demanat que impulsi "Nous Pactes de la Moncloa". "Si consensuem totes les mesures sanitàries i econòmiques serem més eficaços i forts per fer front al covid19", ha afirmat.

17:51 - El nou pavelló Vic Salut, pioner per disposar d'oxigen per als pacients de coronavirus. Des del Consorci Hospitalari de Vic, remarquen que s'han pogut aconseguir reguladors d'aire que estan esgotats arreu d'Europa. Informa Carles Fiter i imatges d'Adrià Costa.  

17:32 - FOTOS L'hospital de campanya va prenent forma a la pista coberta d'atletisme de Sabadell. Segueixen les tasques per convertir l'espai en l'Hospital Temporal Vallès Salut. Imatges de Juanma Peláez. 

17:30 - VÍDEO Els personatges de la mítica «Cámera Café» es retroben onze anys després per enviar un missatge sobre el coronavirus. 

17:27 - ENTREVISTA Ramon M. Nogués: «S'està demostrant que el mite de sotmetre la natura és més fantasiós que mai». El catedràtic d'Antropologia Biològica i sacerdot assegura que la pandèmia ha evidenciat que la humanitat no és omnipotent: "Tot i el progrés tècnic, som una peça més de l'ecoesfera". Per Pep Martí 

17:21 - Manuel Lao dona material sanitari i fons per la investigació del coronavirus a diversos hospitals catalans. L'empresari terrassenc ha patrocinat un centenar de llits, nou respiradors i milers de mascaretes i bates de protecció. 

17:21 - Torrent proposa destinar dos milions del pressupost del Parlament a Salut. El president de la cambra presentarà la proposta a la mesa del 7 d'abril; la quantitat prové dels pressupostos no executats de la institució. 

16:55 - El líder del Partit Popular (PP), Pablo Casado, dona suport a la decisió de prorrogar l'estat d'alarma fins al 26 d'abril. El popular ha recordat a Sánchez que "la lleialtat i la unitat exigeixen eficàcia i transparència".

 

16:55 - El líder del Partit Popular (PP), Pablo Casado, dona suport a la decisió de Sánchez de prorrogar l'estat d'alarma fins al 26 d'abril. El popular ha recordat a Sánchez que "la lleialtat i la unitat exigeixen eficàcia i transparència".

 

16:47 - VÍDEO Un ramader de Cardedeu llença 2.588 litres de llet per alertar de la situació del petit comerç. Valentí Roger demana a la gent que consumeixi com sempre i contraposa la seva situació a la de les grans cadenes “que s’estan fent d’or”. Ho explica Jaume Ventura.  

16:38 - Roba amb violència una farmàcia a Barcelona, fereix una treballadora i agredeix dos agents. El presumpte lladre va ser enxampat quan fugia corrent en el marc del dispositiu Oris, amb el qual s'ha reforçat la seguretat als establiments considerats essencials durant el confinament pel coronavirus. 

16:30 - Moren nou persones d'una residència de gent gran de Sant Hilari Sacalm per coronavirus. El 40% dels residents i el 20% de la plantilla han donat positiu i s'han pres mesures per aïllar-los.  

16:28 - L'Estat «garantirà» el subministrament de mascaretes a la ciutadania. Sánchez assenyala que es regularà el preu del material de protecció per tal que sigui accessible per a tothom. Per Oriol March. 

 

16:16 - Treballadores d'una residència de Castellcir es confinen amb els usuaris per reduir el risc de contagi. D'aquesta manera els 54 residents no s'han de quedar tancats a les seves habitacions com requeria l'Àrea Bàsica de Salut del Moianès per evitar la propagació del coronavirus. Ho explica Pere Fontanals. 

16:06 - Sánchez crida a reeditar els Pactes de la Moncloa per superar la crisi sanitària. El president del govern espanyol apel·la a l'esperit de la Transició, reclama a Europa que no falli en la resposta a la crisi i assenyala ja s'està en disposició de doblegar la corba de contagis. Per Oriol March

16:05 - Sánchez assegura que Espanya "no renunciarà als eurobons perquè són solidaritat i és Europa". 

15:56 - Sánchez: "Garantirem les mascaretes a la ciutadania".

15:52 - Vergés insisteix en què "el virus és nou i per tant els tests també".

15:50 - Sánchez: "Tindrem diferents estats d'alarmes en funció de l'evolució a la pandèmia". Després del 26 d'abril es podria recuperar un estat d'alarma semblant al primer que es va aprovar. 

15:49 - Els avis de residències que no estiguin infectats de coronavirus podran tornar a casa. El trasllat haurà de ser sempre voluntari i la persona que surti de la residència haurà d'estar en aïllament 14 dies. Ho explica Sergi Ambudio.


15:47 - Vergés, respon a les contradiccions sobre el nombre de morts a Igualada:"Donem les dades contrastades i que formen part dels registrades oficials".

15:43 - Vergés demana "coordinació" de totes les administracions amb Salut per poder fer-ne un ús "efectiu".

15:46 - Sánchez: "Estem començant a veure la llum al final del túnel però no ens podem permetre el luxe de donar cap pas enrere". 
 

15:40 - El Homrani explica que les persones que vulguin endur-se els avis a casa seva no perdran la plaça de residència.

15:36 - Budó explica que encara no tenen resposta des del govern espanyol sobre les propostes fetes en relació a la crisi econòmica i social derivada del coronavirus. 

15:35 - Sánchez avança que després del 26 d'abril vindran més dies d'estat d'alarma però "serà diferent, anirem recuperant alguns espais de relació social però de manera transitòria". 

15:32 - El Homrani explica que el 96% dels ERTOS fets a Catalunya  són per força major, el 18% són del sector de Comerç i el 23% d'Hosteleria.

15:31 - "Estem davant la crisi més gran de les nostres vides". Sánchez demana a la ciutadania sacrifici, resistència i moral de victòria per lluitar contra la pandèmia del coronavirus. 

Última hora
Coronavirus | Imperdibles
coronavirus
Professionals sanitaris en un hospital
Professionals sanitaris en un hospital | ACN
Entrevista
La doctora Magda Campins, cap d'Epidemiologia i Medicina Preventiva de la Vall d'Hebron.
La doctora Magda Campins, cap d'Epidemiologia i Medicina Preventiva de la Vall d'Hebron. | Hospital de la Vall d'Hebron.
Coronavirus
Un treballador amb mascareta descarregant a Barcelona.
Un treballador amb mascareta descarregant a Barcelona. | David Zorrakino / Europa Press
Dades: coronavirus
Entre les persones joves, hi ha més casos detectats entre dones.
Entre les persones joves, hi ha més casos detectats entre dones. | Martí Urgell
coronavirus
Dispositiu dels Mossos en un desnonament a Barcelona
Dispositiu dels Mossos en un desnonament a Barcelona | Andreu Merino
Dades: coronavirus
El nombre de contagis augmenta en termes relatius, però creix en termes absoluts.
El nombre de contagis augmenta en termes relatius, però creix en termes absoluts. | David Zorrakino/Europa Press
Signatures
FILIPRIM
Una persona mirant la tele
Una persona mirant la tele | Albert Alcaide
Ciència en societat
Els ratpenats carreguen més virus que altres mamífers
Els ratpenats carreguen més virus que altres mamífers | Pixabay
la pocmoderna surt de mare
Dos nens jugant a casa
Dos nens jugant a casa | Pixabay
sexe, postureig i reggaeton
«Seguiré a casa meva. I vosaltres, vosaltres també»
«Seguiré a casa meva. I vosaltres, vosaltres també» | Martí Urgell
Un senyor de Barcelona
Arnau Puig en una imatge d'arxiu
Arnau Puig en una imatge d'arxiu | ACN
altres barcelones
Font de la plaça Sant Just
Font de la plaça Sant Just | Adrià Costa
Les lliçons del coronavirus
Les lliçons del coronavirus | Alma, la xarxa social social
Una iniciativa veïnal contra l'aïllament
Una iniciativa veïnal contra l'aïllament | Alma, la xarxa social social
L'Andrea té 8 anys i pateix fibrosi quística
L'Andrea té 8 anys i pateix fibrosi quística | Alma, la xarxa social social