Visita Guiada

Apunta't a la visita guiada per l'exposició del Renaixement i el Barroc del Museu Nacional d'Art de Catalunya

NacióDigital organitza una visita guiada exclusiva per a subscriptors per la renovada exposició d'obres del Renaixement i el Barroc del Museu Nacional, el dissabte, 30 de juny, a les 11:30, amb la col·laboració d'Endesa

| 12/06/2018 a les 14:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Visita guiada, Barroc, Renaixement, MNAC, Subscriptors
Nou espai per a les obres del Renaixement i el Barroc al Museu Nacional d'Art de Catalunya
Nou espai per a les obres del Renaixement i el Barroc al Museu Nacional d'Art de Catalunya | ACN
El Museu Nacional d'Art de Catalunya, amb la col·laboració de la Fundació Endesa, ha tornat a obrir les sales de la col·lecció de Renaixement i Barroc amb una nova presentació. Les peces estan ordenades seguint un criteri temàtic i es presenten amb una nova il·luminació, dissenyada per Endesa, que dota les obres de nova vida alhora que permet un estalvi energètic del 75% respecte l'anterior.

Unes 300 obres de nivell internacional, algunes d'inèdites i d'altres restaurades recentment, repassen més de 300 anys d'història de l'art. Són peces que pertanyen, bàsicament, al Renaixement i Barroc català i del Segle d’Or espanyol, d'artistes tan coneguts com Velázquez, Zurbarán, Rubens, el Greco, Canaletto o "il Tintoretto".

NacióDigital organitza una visita guiada exclusiva per a subscriptors a l'exposició Renaixement i Barroc del Museu Nacional d'Art de Catalunya per al dissabte, dia 30 de juny, a les 11:30. Les places són limitades i s'atendran les peticions per estricte ordre d'inscripció. Cada subscriptor tindrà dret a portar un acompanyant.

Bases per inscriure's:

- Per inscriure's a aquesta activitat cal ser subscriptor de NacióDigital, amb alta vigent en la data de celebració de l'esdeveniment.

- Cada subscriptor podrà portar, com a màxim, un acompanyant, i haurà d'indicar-ho en el moment de la inscripció.

- L'acceptació de sol·licituds es farà per estricte ordre d'inscripció.

- Els inscrits rebran confirmació via correu electrònic, a la qual caldrà respondre per fer efectiva la reserva de plaça.

- Les inscripcions es tancaran tres dies abans de la celebració de l'esdeveniment, o un cop omplertes totes les places. 
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català