Teatre

SORTEIG Joan Pera protagonitza «El Fantasma de Canterville»

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a veure l'adaptació d'aquest clàssic d'Oscar Wilde el dilluns, 2 de juliol, a les 21:00, al Centre Cultural Terrassa, coincidint amb la Festa Major del municipi

| 29/05/2018 a les 11:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Centre Cultural Terrassa, Teatre, Subscriptors, El fantasma de Canterville
Imatge il·lustrativa
Oscar Wilde planteja una enginyosa crítica social a la seva obra El fantasma de Canterville que conserva tota l'actualitat. Joan Pera encarna a Sir Simon Canterville en aquesta adaptació, obra de Joan Yago, ambientada als anys 50, i basada en el text original de l'autor irlandès. Sota la direcció de Josep Maria Mestres, també hi intervenen Pep Sais, David Olivares, Betsy Túrnez, Elisabet Casanovas i Òscar Castellví.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a la funció que es farà el dilluns, 2 de juliol, a les 21:00, al Centre Cultural Terrassa, coincidint amb la Festa Major del municipi. T'hi pots apuntar aquí:

Bases del concurs

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 22 de juny a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català