Circ

SORTEIG Circ Cric i Tortell Poltrona presenten «Garranyecs»

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 2 packs familiars de 4 entrades (2 d'adult i 2 infantils) per anar a veure l'espectacle a les instal·lacions del Circ Cric, a Sant Esteve de Palautordera, el diumenge, 27 de maig, a les 12:00

| 11/05/2018 a les 09:55h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Garranyecs, Sorteig SN, Tortell Poltrona, Circ Cric, Circ
Circ Cric i Tortell Poltrona presenten «Garranyecs»
Circ Cric i Tortell Poltrona presenten «Garranyecs» | Circ Cric
El Circ Cric i Tortell Poltrona tornen a omplir el Montseny de circ, música i teatre amb el 9è Festival Circ Cric, que es fa al Centre de Recerca de les Arts del Circ que la companyia té ubicat a Sant Esteve de Palautordera. La programació és extensa i variada, i té com a pal de paller el nou espectacle de la companyia resident, titulat Garranyecs. Pallassos, trapezistes i malabaristes s'entrellacen amb la natura en un espectacle màgic amb música en directe.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 2 packs familiars de 4 entrades (2 adults i 2 nens) per anar a veure Garranyecs a la carpa del Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera, el diumenge, 27 de maig, a les 12:00. Us hi podeu apuntar aquí:Bases del concurs:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 18 de maig a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català