Dansa

SORTEIG El Ballet de Catalunya presenta tres peces de creació pròpia a «Triple Bill»

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per veure aquest nou espectacle de la companyia catalana de ballet creada a finals de l'any passat i resident al Centre Cultural Terrassa

La millor dansa del món, i molt més! Vine al Centre Cultural Terrasa amb NacióDigital

| 16/04/2018 a les 10:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Dansa, Triple Bill, Centre Cultural Terrassa, Ballet de Catalunya, Ballet, SorteigSN
Moment de l'espectacle «Triple Bill» del Ballet de Catalunya
Moment de l'espectacle «Triple Bill» del Ballet de Catalunya | Centre Cultural Terrassa
El Ballet de Catalunya presenta, al Centre Cultural Terrassa, Triple Bill, un espectacle format per tres peces de creació pròpia emmarcades en els estils neoclàssic i contemporani. La jove companyia es va crear a finals de l'any passat com a companyia resident a la fundació terrassenca, i des d'aleshores ha presentat diversos espectacles. Triple Bill està format per tres coreografies, creades especialment per als ballarins catalans per tres coreògrafs d'algunes de les millors companyies del món, seguint les últimes tendències del HET National Ballet, Boston Ballet o Sttutgart Ballet, entre d'altres.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a veure l'espectacle Triple Bill del Ballet de Catalunya, el dissabte, 28 d'abril, a les 20:00, al Centre Cultural Terrassa. Us hi podeu apuntar aquí:

Bases del concurs

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 20 d'abril a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català