Festival Strenes

SORTEIG Concert de Maria del Mar Bonet a l'Strenes i una nit d'hotel a Girona

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a veure el concert inèdit de Maria del Mar Bonet al Festival Strenes de Girona junt amb una nit d'hotel per a dues persones.

| 12/03/2018 a les 10:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Festival Strenes, Maria del Mar Bonet, Sorteig SN
Maria del Mar Bonet, en concert
Maria del Mar Bonet, en concert
Maria del Mar Bonet presentarà un espectacle inèdit en el marc del Festival Strenes de Girona, el proper mes d'abril. Què volen aquesta gent? mostrarà la vessant més cantautora de l'artista mallorquina que, acompanyada a l'escenari de Borja Benalva, recuperarà els seus grans clàssics i les cançons que formen part de la seva etapa i discografia més reivindicativa.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per al concert de Maria del Mar Bonet que es farà el dissabte, 14 d'abril, a les 21:00 al Teatre Municipal de Girona, en el marc del Festival Strenes 2018. A més, el guanyador podrà gaudir també d'una nit a l'Hotel Peninsular de Girona, en una habitació doble amb esmorzar inclòs. El sorteig es farà divendres, 16 de març, i pots inscriure't aquí:Bases del concurs

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres, 16 de març de 2018 a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.

 
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català