Dansa

SORTEIG El flamenc de María Pagés a «Yo, Carmen», al CC Terrassa

NacióDigital sorteja una entrada doble per anar a veure aquest espectacle de dansa el dissabte, dia 24 de febrer, a les 20:00, al Centre Cultural Terrassa

| 09/02/2018 a les 14:01h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, María Pagés, Dansa espanyola, Centre Cultural Terrassa, Sorteig SN
María Pagés porta «Yo, Carmen» al Centre Cultural Terrassa
María Pagés porta «Yo, Carmen» al Centre Cultural Terrassa | CC Terrassa
Utilitzant els codis fonamentals del llenguatge flamenc i investigant dins i fora del mateix, María Pagés demostra ser una pionera en l’enteniment del flamenc com un art contemporani i viu. Ara, l’artista sevillana construeix i desenvolupa l’ànima femenina i obre la seva emoció i intel·ligència, com si d’un ventall es tractés.

Yo, Carmen, integra vuit bailaoras i bailaores i set músics en directe que interpreten la música de Georges Bizet, referent essencial en l’educació sentimental i estètica de l’artista. També dialoga amb la música clàssica i popular, amb una combinació de guitarristes flamencs, un cel·lo i un violinista acompanyats per un percussionista.

NacióDigital sorteja una entrada doble per anar a veure l'espectacle de dansa flamenca Yo, Carmen, amb María Pagés, el dissabte, 24 de febrer, a les 20:00, al Centre Cultural Terrassa. Pots inscriure't al sorteig aquí:

Bases del concurs:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 16 de febrer a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català