Llibres

SORTEIG «Ho sé tot de tu», el segon thriller psicològic de Clare Mackintosh

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, sis exemplars de la segona novel·la d'aquesta autora, que va treballar dotze anys al cos de policia.

| 26/01/2018 a les 10:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Ho sé tot de tu, La Campana, Llibre, Subscriptors, Clare Mackintosh, Sorteig SN

«Ho sé tot de tu» de Clare Mackintosh Foto: La Campana Editorial

A Clare Mackintosh els seus 12 anys d'experiència treballant al cos de policia li han servit per donar forma a les seves novel·les, basades en el thriller psicològic. L'autora de I Let You Go, un dels llibres més venuts a la Gran Bretanya el 2015, repeteix fórmula d'èxit amb Ho sé tot de tu, el seu segon títol.

La Zoe, una dona que cada dia agafa el metro de Londres, descobreix que la seva foto apareix en un anunci de contactes d'un diari. La família li resta importància i ho atribueix a una semblança física casual, però la Zoe sap que la dona de la foto és ella. Ho sé tot de tu és un thriller que ens adverteix dels perills de les xarxes socials i del control sobre les persones. 

NacióDigital sorteja sis exemplars de Ho sé tot de tu, de Clare Mackintosh, editat en català per La Campana, entre els seus subscriptors. El sorteig es farà divendres, dia 2 de febrer, i hi podeu participar aquí: Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 2 de febrer a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital es posarà en contacte per correu electrònic o per telèfon amb els guanyadors. Si no és possible contactar-hi es passarà al següent de la llista.

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada al Passeig de Gràcia 26, 4t, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català