Teatre

SORTEIG «Himmelweg», la propaganda nazi que va ocultar la realitat als camps d'extermini

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, dues entrades dobles per anar a veure aquesta obra basada en una història real, a la Sala Atrium, el dissabte, 9 de desembre, a les 20:30.

| 27/11/2017 a les 11:29h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, SorteigSN, Teatre, Atrium, Himmelweg
Imatge promocional de «Himmelweg (camino del cielo)»
Imatge promocional de «Himmelweg (camino del cielo)» | Sala Atrium
Himmelweg és una obra basada en una història real que ens explica com el juny de 1944, la propaganda nazi va organitzar una visita de representants de la Creu Roja Internacional al camp de concentració de Theresienstadt, acompanyats pel comandant, primer tinent coronel de les SS, Karl Rahm. Els observadors van ser enganyats i se'ls va fer creure que els "residents" del ghetto vivien en bones condicions. Himmelweg (camino del cielo) és doncs una obra de teatre històric, però també una reflexió sobre la manipulació, la invisibilitat de la violència o la mortalitat.

L'adaptació, obra de Joan Mayorga, està dirigida per Raimon Molins, que alhora encarna el comandant de les SS i que ha recollit grans elogis per la seva interpretació. A l'escenari l'acompanyen també Patrícia Mendoza i Guillem Gafaell. 

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, dues entrades dobles per anar a veure Himmelweg (camino del cielo), el dissabte, 9 de desembre, a les 20:30 a la Sala Atrium de Barcelona. Participa-hi!

Bases del concurs

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el divendres, 1 de desembre, a les 12:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català