Teatre

SORTEIG: «Un cop l'any», dirigida per Àngel Llàcer, al Teatre Poliorama

NacióDigital sorteja una entrada doble entre els seus subscriptors per anar a veure aquesta producció de Minoria Absoluta i Cow Theatre amb Mar Ulldemolins i David Verdaguer, dissabte 2 de desembre, a les 20:30

| 22/11/2017 a les 10:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, SorteigSN, SocNació, Subscriptors, Teatre, Poliorama, Un cop l'any, Minoria Absoluta
David Verdaguer i Mar Ulldemolins interpreten «Un cop l'any» al Teatre Poliorama
David Verdaguer i Mar Ulldemolins interpreten «Un cop l'any» al Teatre Poliorama | Minoria Absoluta/Cow Theatre
L'any 1975, després de passar la seva primera nit junts en un hotel, dos amants decideixen seguir amb la seva relació en secret, trobant-se només un cop l'any, el mateix dia, a la mateixa habitació, mentre paral·lelament segueixen amb les seves vides. Aquest és el punt de partida de Same time, next year, una comèdia romàntica escrita per Bernard Slade i estrenada a Brodway el 1975, on va estar 3 anys en cartell.

Àngel Llàcer dirigeix l'adaptació d'aquesta obra que, sota el títol Un cop l'any, situa l'acció a Espanya entre el 1975 i el 2000. Mar Ulldemolins i David Verdaguer protagonitzen aquesta producció de Minoria Absoluta i Cow Theatre, i en la que els personatges hauran d'adaptar-se als canvis personals, però també socials i històrics que tindran lloc en aquest període. 

NacióDigital sorteja una entrada doble per anar a veure Un cop l'any al Teatre Poliorama el dissabte, 2 de desembre, a les 20:30.


 

«Un cop l'any», una adaptació de «Same time, next year», dirigida per Àngel Llàcer Foto: Minoria Absoluta/Cow Theatre


Bases del concurs

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el diumenge 26 de novembre a les 23:59.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu socnacio@naciodigital.cat.
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català