Teatre

SORTEIG: «La pell escrita», la lluita transgènere en primera persona

NacióDigital sorteja una entrada doble per anar a la Sala Atrium dijous, 16 de novembre, a les 20:30, a veure aquest monòleg interpretat per Míriam Marcet sota la direcció de Manuel Dueso

| 10/11/2017 a les 12:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Teatre, Atrium, La Pell Escrita, SorteigSN, SocNació
Míriam Marcet protagonitza «La pell escrita» a la Sala Atrium
Míriam Marcet protagonitza «La pell escrita» a la Sala Atrium | Genia Badano / Iris Plot
"La pell escrita" és un monòleg que parla sobre la lluita per ser un mateix i els costos de fer-ho. Una peça teatral, obra de Manel Bonany, on un personatge transgènere, fronterer entre l'home i la dona, però també entre la vida i la mort, entre la llum i la foscor, entre la joventut i la maduresa, entre la plenitud i la pèrdua, s'erigeix en metàfora de la lluita que tots mantenim per ser acceptats i percebuts tal com nosaltres mateixos ens veiem. Míriam Marcet protagonitza aquesta peça sota la direcció de Manuel Dueso en un espectacle d'imatges i emocions extremes. 

NacióDigital sorteja entre els seus subscriptors una entrada doble per assistir a la funció de dijous, 16 de novembre, a les 20:30h a la Sala Atrium de Barcelona. A més, després de la representació, hi haurà un col·loqui amb la presència de Marta Reina, Mossa d'Esquadra, coordinadora de polítiques de seguretat, responsable de polítiques de LGTBI a Podem Catalunya i Jaume Ulldemolins, secretari de Chrysallis Catalunya. Per participar al sorteig, apunta't aquí:


 

«La pell escrita», de Manel Bonany Foto: Genia Badano / Iris Plot


Bases del concurs

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el dilluns 13 de novembre a les 23:59.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu socnacio@naciodigital.cat.
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català