Llibres

SORTEIG «Memorial per als desmemoriats», un anàlisi transversal del període post-referèndum

NacióDigital sorteja 5 exemplars d'aquest llibre on Alfons Durán-Pich analitza el període que va de l'1 d'octubre de 2017 al 14 de febrer de 2021

| 16/04/2021 a les 13:45h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Carles Viñas, Tigre de paper, Història de l'Esquerra Independentista, llibres
Imatge il·lustrativa
El sociòleg, empresari i periodista, Alfons Durán-Pich, és l'autor de Memorial per als desmemoriats, una anàlisi transversal del període que va des del referèndum de l'1 d'octubre del 2017, fins a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya el 14 de febrer d'enguany. 

Durán-Pich ens ajuda a descobrir "les grans trampes de la política espanyola, els jocs d'interessos inconfessables, la gestió ineficient de les seves oligarquies que han accelerat el seu fracàs com a estat modern i democràtic, i, sobretot, les males arts epr evitar que el poble català es pugui allibrar del seu jou".

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars de Memorial per als desmemoriats, d'Alfons Durán-Pich, el dimecres, 21 d'abril, a les 10:00, i t'hi pots apuntar aquí:


 


Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el dimecres, 21 d'abril, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, que hauran de respondre confirmant l'acceptació del premi en el termini màxim de 7 dies. Si no es rep resposta, s'adjudicarà l'exemplar al següent de la llista. 

- Els guanyadors rebran el llibre per correu ordinari un cop confirmada l'adreça d'enviament.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
Imatge il·lustrativa
La gran implantació en l'àmbit local és el nostre valor diferencial, un gran patrimoni informatiu que ens obre finestres arreu
Roger Carandell, en una de les entrevistes
Roger Carandell, en una de les entrevistes | CCMA
L'equip del «Criar bé»
L'equip del «Criar bé» | Adrià Costa
El programa d'humor i criança de Criar.cat, líder a la seva franja amb 27.000 oients