Teatre

SORTEIG 5 entrades dobles per anar a veure «La desparició de Wendy»

SócNació sorteja 5 entrades dobles per anar a veure una de les peces més agosarades de Josep Maria Benet i Jornet, el dia 11 de novembre a les 20:30h a la Sala Beckett de Barcelona.

| 28/10/2016 a les 13:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Sala Beckett, La desaparició de Wendy, Oriol Broggi, Benet i Jornet, Josep Maria Benet i Jornet, Teatre
Imatge de «La deaparició de Wendy» dirigida per Oriol Broggi
Imatge de «La deaparició de Wendy» dirigida per Oriol Broggi | Sala Beckett
"La desaparició de Wendy" és una de les obres més agosarades de Josep Maria Benet i Jornet; un joc pervers sobre els records, l’imaginari col·lectiu i la moral establerta, a través de l’homenatge al teatre, l’espai de les il·lusions i la màgia compartida. A la història, una companyia de teatre és a punt de començar la representació infantil de l’obra "Peter Pan" quan un problema amb els decorats els obliga a fer un canvi sobtat de repertori; caldrà distorsionar una mica l’argument… La desorientació dels actors, que s’han quedat sense el seu personatge, hauran d’improvisar ràpidament noves situacions que faran que emergeixin totes les contradiccions dels contes i els mites de la nostra infantesa. 

La Sala Beckett presenta aquest espectacle de creació pròpia com un reconeixement al seu autor, Josep Maria Benet i Jornet. El seu teatre és una invitació a deixar-se sorprendre per temes i personatges que, lluny dels tòpics, dels falsos heroïsmes i dels llocs comuns, ens confronten amb la fragilitat i petitesa de la condició humana.

Oriol Broggi dirigeix un equip d’intèrprets format per Joan Anguera, Diana Gómez, Antònia Jaume, Mar del Hoyo, Xavier Ripoll, Josep Sobrevals i Armand Villén.

SócNació sorteja 5 entrades dobles per anar a veure aquest espectacle el divendres, 11 de novembre a les 20:30h a la Sala Beckett de Barcelona entre la comunitat de lectors de NacióDigitalLes inscripcions per aquest sorteig es tancaran el 6 de novembre a les 24h. 
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català