Cultura

Demana les teves entrades per a visitar el Museu Episcopal de Vic

Si ets subscriptor de NacióDigital et regalem dues entrades per visitar una de les col·leccions més importants d'art romànic i gòtic català.

| 12/08/2020 a les 11:01h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, exposició, Vic, MEV, Museu Episcopal de Vic, Osona, museu, Subscriptors
Els subscriptors de NacióDigital tenen dret a dues entrades per a visitar el Museu Episcopal de Vic
Els subscriptors de NacióDigital tenen dret a dues entrades per a visitar el Museu Episcopal de Vic | Josep M Montaner
El Museu Episcopal de Vic (MEV) obre les portes als subscriptors de NacióDigital. S'hi recull una magnífica col·lecció d'obres mestres de la pintura i l'escultura del romànic i el gòtic català, així com peces d'orfebreria, arqueologia, teixit, forja, vidre i ceràmica també d'aquesta època. 

Si ets subscriptor de NacióDigital, tens dret a dues entrades per a visitar la col·lecció permanent del museu. Són vàlides qualsevol dia de la setmana (sempre que l'aforament ho permeti), fins al 31 de desembre de 2020, i inclouen les visites guiades dels dissabtes, diumenges i festius a les 12:00.

Si encara no les tens, pots sol·licitar-les inscrivint-te més avall. T'enviarem un val que hauràs de presentar a taquilla juntament amb el teu carnet de subscriptor, que trobaràs a la teva àrea personal de la web.

Per sol·licitar les teves entrades inscriu-te aquí:La mostra "Nord & Sud", prorrogada fins al setembre

D'altra banda, el Museu Episcopal de Vic també ha anunciat la pròrroga de l'exposició «Nord & Sud. Art Medieval de Noruega i Catalunya, 1100-1350» fins el 15 de setembre. NacióDigital va organitzar-hi una visita guiada per a subscriptors i lectors d'Osona.com.

Aquesta mostra reuneix per primera vegada obres que ornamentaven els altars medievals, procedents de Catalunya i de Noruega, els dos països d'Europa que més en conserven. Hi ha una vintena d'obres que permeten veure les semblances entre objectes, com ara els frontals d'altar de fusta pintada, pràcticament desapareguts a la resta d'Europa. 

Condicions d'ús:

- Promoció exclusiva per als subscriptors de NacióDigital.

- Cada subscriptor té dret a sol·licitar un màxim de 2 entrades.

- Per aconseguir les entrades cal presentar el val emès per NacióDigital juntament amb el carnet digital de subscriptor (o una captura de pantalla recent), a la taquilla del museu, on ho validaran amb la llista de reserves fetes.

- Les entrades es podran utilitzar qualsevol dia de la setmana i seran vàlides fins el 31/12/2020.

- Les entrades no són nominatives. Podrà recollir-les un tercer sempre que presenti el val de NacióDigital juntament amb una captura de pantalla del carnet del subscriptor que les ha sol·licitat, i que aquest consti a la llista de reserves.
Imatge il·lustrativa
La gran implantació en l'àmbit local és el nostre valor diferencial, un gran patrimoni informatiu que ens obre finestres arreu
Criar.cat s'adreça a tot tipus de famílies
Criar.cat s'adreça a tot tipus de famílies | Albert Alemany
El projecte, vinculat a NacióDigital, el lidera la periodista Alba Carreres
Alba Carreres, impulsora de Criar.cat
Alba Carreres, impulsora de Criar.cat | Ricard Novella
La periodista, impulsora de Criar.cat, reivindica la necessitat de visibilitzar els diferents tipus de famílies i visibilitzar tot el que implica la cura dels fills
El curs pràctic comptava amb ponents del prestigiós mitjà britànic així com d'altres mitjans de referència
Reflexionar sobre el moment actual, més necessari que mai.
Reflexionar sobre el moment actual, més necessari que mai. | B.F.
El 27 de juny de 2019 naixia la proposta de la Fundació Congrés de Cultura Catalana per difondre la recerca universitària | Recull dels 20 articles més llegits de llavors ençà