Llibres

Subscriu-te a NacióDigital i et regalem el llibre «Judici 1-O. Crònica d'una sentència programada»

Oferta per a nous subscritpros vàlida des de divendres 15 de novembre fins a esgotar existències

| 18/11/2019 a les 07:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital
Promoció vàlida fins esgotar existències
Promoció vàlida fins esgotar existències | ND
Fer-se subscriptor de NacióDigital té premi! Dona't d'alta i col·labora a fer possible el nostre model de periodisme independent, veraç, responsable i de país per 5,90€ al mes. I si et dones d'alta ara, rebràs un exemplar gratuït del llibre Judici 1-O. Crònica d'una sentència programada (Catarata) a casa teva.


APROFITA AQUESTA PROMOCIÓ

SUBSCRIU-TE ARA!

 
 
Judici 1-O és el darrer llibre que ha publicat Oriol March, cap de Política de NacióDigital, on reconstrueix els moments clau del judici als líders independentistes i els fets que paral·lelament van tenir lloc al Congrés dels Diputats, al Parlament de Catalunya o a la Moncloa, entre d'altres. Una crònica dels dies viscuts en primera persona en què de bon principi van quedar clar que les sortides polítiques al conflicte quedarien col·lapsades pel procés judicial i per una sentència que seria històrica.
 

Oriol March Foto: Adrià Costa


Amb el teu suport ens ajudaràs a mantenir un model de periodisme coherent, lliure, gratuït i de país i, a més accediràs als avantatges exclusius com sortejos, activitats i descomptes que publiquem periòdicament aquí. Perquè junts fem més Nació.
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català