Llibres

SORTEIG «Assaig general d'una revolta» de Francesc-Marc Álvaro dona les claus del procés català

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars d'aquest assaig polític sobre la crisi més important d'Espanya des de la instauració de la democràcia

| 21/10/2019 a les 10:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Pòrtic, Assaig general d'una revolta, Francesc-Marc Àlvaro, Sorteig SN
El llibre «Assaig general d'una revolta» de F. M. Álvaro
El llibre «Assaig general d'una revolta» de F. M. Álvaro | Adrià Costa
Assaig general d'una revolta (Pòrtic) es va publicar fa poc més d'un mes, just abans que es conegués la sentència i se'n desencadessin les conseqüències. En aquest assaig, el periodista i escriptor, Francesc-Marc Àlvaro, fa un anàlisi del procés català, especialment dels fets de l'octubre de 2017 i fins a la celebració del judici, i convida a fer una reflexió crítica i autocrítica tant per part de l'independentisme com de la resta d'Espanya. 

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars del darrer llibre de Francesc-Marc Àlvaro, Assaig general d'una revolta. Les claus del procés català, editat per Pòrtic. Tens temps d'inscriure't al sorteig fins divendres, 25 d'octubre, a les 10:00, i pots fer-ho aquí:Bases del sorteig: 

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el divendres, 25 d'octubre, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, que hauran de respondre confirmant l'acceptació del premi en el termini màxim de 7 dies. Si no es rep resposta s'adjudicarà l'exemplar al següent de la llista. 

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada la Rambla Catalunya, 15, 3r 2a, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00.En cas que no es puguin desplaçar podran sol·licitar que se'ls enviï per correu ordinari.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.


 
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català