Llibres

SORTEIG «Catalunya i Democràcia. El Remei Republicà», de Pau Miserachs

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars d'aquest llibre on l'advocat i polític reflexiona sobre les relacions entre Catalunya i Espanya i fa un anàlisi del moment polític actual

| 11/10/2019 a les 10:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Sorteig SN, Pau Miserachs, Catalunya i Democràcia
«Catalunya i Democràcia» de Pau Miserachs
«Catalunya i Democràcia» de Pau Miserachs | Adrià Costa
"El feixisme mai no pot ser català". Amb aquesta afirmació contundent Pau Miserachs subtitula el seu darrer llibre dedicat a les relacions entre Catalunya i Espanya i l'anàlisi del moment polític actual. A Catalunya i Democràcia. El Remei Republicà, l'advocat i polític fa un recull d'articles publicats durant aquest 2019 on desgrana les seves reflexions sobre la negació de la realitat històrica de Catalunya i la tàctica "dissuasiva i jurídicament discutible" de l'estat espanyol. 

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars de Catalunya i Democràcia. El Remei Republicà, de Pau Miserachs. El sorteig es farà dilluns, 21 d'octubre (prorrogat), a les 10:00, i t'hi pots apuntar aquí:Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el dilluns, 21 d'octubre a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, que hauran de respondre confirmant l'acceptació del premi en el termini màxim de 7 dies. Si no es rep resposta s'adjudicarà l'exemplar al següent de la llista. 

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada la Rambla Catalunya, 15, 3r 2a, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00. En cas que no es puguin desplaçar podran sol·licitar que se'ls enviï per correu ordinari.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.

 
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català