Llibres

SORTEIG Especial 11 de setembre: «Símbols del catalanisme», un estudi enciclopèdic

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, un exemplar d'aquest treball que analitza l'evolució de 48 símbols catalans, editat per Enciclopèdia en gran format, i valorat en 595€

| 06/09/2019 a les 10:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital

Guifré el Pelós, el Timbaler del Bruc, el Monestir de Poblet, l'11 de setembre, l'estelada o el llaç groc, entre molts d'altres, són símbols identitaris propis de la cultura catalana. L'historiador Daniel Venteo, al capdavant d'un equip d'especialistes, ha fet un anàlisi rigorós i amb vocació científica de la història i evolució de la simbologia catalanista, que Enciclopèdia ha editat en un volum de gran format i qualitat. Símbols del Catalanisme recull l'anàlisi i evolució de 48 elements i personatges, i vol ser una reflexió serena i cronològica de l'univers simbòlic català.

Coincidint amb la celebració de l'11 de setembre NacióDigital organitza el sorteig d'un exemplar d'aquesta obra enciclopèdica valorada en 595€. El sorteig és exclusiu per a subscriptors de NacióDigital i hi ha temps per apuntar-s'hi fins el dia 11 de setembre a les 23:59. El guanyador haurà de recollir el premi a la seu del diari a Barcelona. Podeu inscriure-us aquí:


 

«Símbols del catalanisme» analitza la simbologia catalana de Guifré el Pelós al llaç groc Foto: EnciclopèdiaBases del sorteig: 

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el dimecres, 11 de setembre, a les 23:59.

- El sorteig es realitzarà dijous, dia 12 de setembre, a les 10:00. Un cop fet NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador/a. Si no respon a la trucada després de 3 intents, es passarà al següent de la llista.

- El/la guanyador/a haurà de recollir el premi en un dia i hora acordats a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada a la Rambla Catalunya, 15, 3r 2a. 

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
 
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català