Llibres

SORTEIG L'exdirector de El Mundo explica el tràfic d'influències entre el poder i la premsa a «El director»

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars del llibre de David Jiménez, publicat en català per Navona Editorial.

| 11/07/2019 a les 11:45h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Sorteig SN, El Director, David Jiménez, Navona Editorial
David Jiménez, exdirector del diari El Mundo.
David Jiménez, exdirector del diari El Mundo. | Adrià Costa
David Jiménez va ser nomenat director del diari El Mundo l'abril del 2015. Després de més de 20 anys de carrera en què va fer de corresponsal cobrint guerres, desastres i revolucions, prenia les regnes del mitjà on havia començat la seva trajectòria professional com a becari. La il·lusió del nou projecte, però, va durar poc, i la seva batalla contra les pressions i influències del poder polític i econòmic per defensar la independència del periodisme, van desembocar en el seu acomiadament només un any després del seu nomenament.

Ara, Jiménez destapa tot el joc de favors entre els mitjans i l'elit d'un país a El director (Navona), un relat únic sobre les intrigues del món del periodisme i els fils secrets que mouen Espanya. NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, cinc exemplars del llibre, publicat en català per Navona Editorial. Tens temps d'apuntar-te fins divendres, 19 de juliol, a les 10:00, i pots fer-ho aquí: Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el divendres, 19 de juliol, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, que hauran de respondre confirmant l'acceptació del premi en el termini màxim de 7 dies. Si no es rep resposta s'adjudicarà l'exemplar al següent de la llista. 

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada la Rambla Catalunya, 15, 3r 2a, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00. En cas que no es puguin desplaçar podran sol·licitar que se'ls enviï per correu ordinari.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
 
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català