Cinema

SORTEIG El Cicle Gaudí presenta «7 raons per fugir» d'Esteve Soler

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a veure aquesta pel·lícula, amb sala i horari de lliure elecció d'entre les programades el mes de juny

| 31/05/2019 a les 16:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Sorteig SN, Cicle Gaudí, 7 raons per fugir, Esteve Soler, Sergi López, Emma Suárez
Fotograma de «7 raons per fugir» amb Emma Suárez i Sergi López
Fotograma de «7 raons per fugir» amb Emma Suárez i Sergi López | Cicle Gaudí
7 raons per fugir és una comèdia negra que fa una crítica àcida a la nostra societat partint de set històries quotidianes amb personatges i situacions portats a l'extrem. Amb guió d'Esteve Soler i direcció compartida entre ell mateix, Gerard Quinto i David Torras, el film compta amb actors de renom com Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer, Vicky Peña, Alain Hernández, Lola Dueñas i Francesc Orella.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a qualsevol de les projeccions incloses en el Cicle Gaudí que es faran arreu de Catalunya durant el mes de juny de 7 raons per fugir. Podeu consultar els municipis, sales i horaris que hi ha disponibles aquí. El sorteig es farà divendres, 7 de juny, i t'hi pots apuntar aquí:7 raons per fugir
Direcció: Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras
Guió: Esteve Soler
Gènere: comèdia negra
Durada: 75 min.Bases del sorteig: 

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 7 de juny a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui se li demanarà per a quina projecció de les programades desitja l'entrada doble. 

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
 
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català