Llibres

SORTEIG «L'enigma rus»: Els russos no són com Europa els retrata

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars de de l'assaig editat per La Campana on Xavier Roig explica la seva experiència després de viure dos anys a Rússia

| 24/05/2019 a les 11:33h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Xavier Roig, La Campana, Enigma Rus, SorteigSN
Xavier Roig mostra la portada del seu llibre
Xavier Roig mostra la portada del seu llibre | Adrià Costa
Els russos no són com Europa els retrata. Xavier Roig així ho reflecteix a L'enigma rus, un llibre nascut de la seva experiència vivint dos anys en aquest país "magnífic i ple de gent hospitalària i tenaç". Considera que Europa comet un error en no intentar apropar Rússia a la seva òrbita, i de fet dedica el volum al poble rus i al soviètic en general, a qui el món, diu, encara li deu l'homenatge que es mereix.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars de L'enigma rus, de Xavier Roig, editat per La Campana. El sorteig es farà divendres 31 de maig, i us hi podeu apuntar aquí:L'enigma rus
Autor: Xavier Roig
Editorial: La Campana
Gènere: assaig
Pàgines: 216


Bases del sorteig: 

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 31 de maig a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors. Aquests hauran de respondre confirmant l'acceptació del premi en el termini màxim de 7 dies. Si no responen es passarà automàticament al següent de la llista.

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada a la Rambla Catalunya, 15, 3r 2a, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00. En cas que no es puguin desplaçar podran sol·licitar que se'ls enviï per correu ordinari.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català