Llibres

SORTEIG Fer anar de cap «Els homes» tot i viure-hi sotmesa, una història real

NacióDigital sorteja entre els seus subscriptors 5 exemplars de la novel·la d'Angelika Schrobsdorff, editada per La Campana en la seva versió sense censurar i en català

| 17/05/2019 a les 10:41h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Angelika Schrobsdorff, SorteigSN, Llibre, Els homes, La Campana
Angelika Schrobsdorff i la portada del seu llibre «Els homes» editat per La Campana
Angelika Schrobsdorff i la portada del seu llibre «Els homes» editat per La Campana | ND/© Sören Stache
Si a Tu no ets una mare com les altres Angelika Schrobsdorff relatava la vida de la seva mare, a Els homes novel·la la seva història, una vida lligada al sexe masculí, amb una gran habilitat per fer-los anar de cap tot i viure-hi sotmesa. L'edició inicial d'aquest llibre, l'any 1961, va produir un escàndol tot i que es va publicar sense els dos capítols finals i amb força fragments retallats, i a Alemanya no es va publicar el text íntegre fins el 1986.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars de la novel·la Els homes, d'Angelika Schrobsdorff en la seva versió íntegra editada per La Campana Editorial amb traducció d'Albert Vitó i Anna Puente. El sorteig es farà divendres, 24 de maig, i t'hi pots inscriure aquí:Els homes
Autor: AngeliKa Schrobsdorff
Editorial: La Campana
Traducció: Albert Vitó i Anna Puente
Gènere: novel·la
Pàgines: 720

Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 24 de maig a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors. Aquests hauran de respondre confirmant l'acceptació del premi en el termini màxim de 7 dies. Si no responen es passarà automàticament al següent de la llista.

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada a la Rambla Catalunya, 15, 3r 2a, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00. En cas que no es puguin desplaçar podran sol·licitar que se'ls enviï per correu ordinari.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català