Llibres

SORTEIG «Mare», d'Ada Castells, és el retrat d'una dona amb aires de grandesa

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, i amb la col·laboració de La Campana Editoral, 5 exemplars d'un dels títols més venuts el darrer Sant Jordi.

| 13/05/2019 a les 12:44h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, SorteigSN, Ada Castells, Mare, La Campana
Ada Castells amb la portada del seu llibre «Mare»
Ada Castells amb la portada del seu llibre «Mare» | ND/Adrià Costa
Ada Castells ha convertit la seva mare en la protagonista del seu darrer llibre, on en fa un retrat honest i divertit, allunyat de sentimentalismes i tenyit d'ironia i comprensió. La sinopsi del llibre ens parla de com la Sara descobreix una llibreta amb les memòries dels darrers dos anys de vida de la seva mare, on hi comprova allò que ja sabia, que la Raquel s'hauria passat l'existència anant a festes, comprant-se joies i ballant la conga, però tenia un problema que no podia esquivar: tres filles. Al llarg de la novel·la el primer impuls de venjança s'anirà convertint en una reconciliació que fa riure i commou.

NacióDigital sorteja, en col·laboració amb La Campana Editorial, 5 exemplars del llibre Mare d'Ada Castells. El sorteig és exclusiu per a subscriptors del diari i es farà el divendres, 17 de maig, a les 10:00. Us hi podeu apuntar aquí:Mare
Autora: Ada Castells
Editorial: La Campana
Gènere: novel·la
Pàgines: 232

Bases del sorteig:


- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 17 de maig a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb el guanyador. Aquest haurà de respondre confirmant l'acceptació del premi en el termini màxim de 7 dies. Si no respon es passarà automàticament al següent de la llista.

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada a la Rambla Catalunya, 15, 3r 2a, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00. En cas que no es puguin desplaçar podran sol·licitar que se'ls envii per correu ordinari.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.

 
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català