LITERATURA

SORTEIG Els contes d'Oriol Junqueras per als seus fills, des de la presó

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 10 exemplars del llibre que recull els contes que el líder d'ERC ha enviat al seus fills, Lluc i Joana, des de la presó

| 12/04/2019 a les 13:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Contes des de la presó, SorteigSN, Subscriptors, Junqueras, Oriol Junqueras
Oriol Junqueras amb la portada del seu llibre de contes
Oriol Junqueras amb la portada del seu llibre de contes | Fotomuntatge de NacióDigital
Són 37 històries il·lustrades per una trentena d'artistes. Lliçons de saviesa, dignitat i amor i un homenatge preciós als fills i a la vida. Els contes que Oriol Junqueras ha enviat als seus fills, Lluc i Joana, des de la presó es recullen en aquest volum amb pròleg de Pep Guardiola. 

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 10 exemplars de Contes des de la presó, d'Oriol Junqueras. El sorteig es farà el dimecres 17 d'abril i us hi podeu apuntar aquí:Contes des de la presó
Autor: Oriol Junqueras
Amb pròleg de Pep Guardiola

Editorial: Ara LlibresBases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el dimecres 17 d'abril a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, que podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada a la Rambla Catalunya 15, 3r 2a, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00. En cas que no els sigui possible recollir-ho presencialment podran sol·licitar que se'ls enviï el premi per correu postal, responent el correu electrònic. 

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
 
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català