LLibres

SORTEIG «Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures», el relat de la tardor catalana

NacióDigital sorteja, entre els seus subcriptors, 5 exemplars del llibre escrit per Sergi Sol, un dels col·laboradors més propers al líder d'ERC, on narra, analitza i contextualitza el paper del vicepresident del Govern durant la tardor catalana.

| 08/02/2019 a les 12:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Fins que siguem lliures, Sergi Sol, Ara llibres, Oriol Junqueras, Subscriptors, Junqueras
Portada del llibre de Sergi Sol damunt la imatge d'una manifestació a Lledoners
Portada del llibre de Sergi Sol damunt la imatge d'una manifestació a Lledoners | Ara llibres / Josep M Montaner
Oriol Junqueras va ser, juntament amb Carles Puigdemont, el cap visible del moment més intens que ha viscut l'independentisme a Catalunya: la tardor catalana. Van ser moments de gran eufòria col·lectiva, des de la precipitació dels fets amb la intervenció policial a la Conselleria d'Economia el 20 de setembre, fins a la celebració del referèndum de l'1 d'octubre, la proclamació i suspensió de la República i el desconcert posterior. Sergi Sol, un dels col·laboradors més íntims de qui llavors era vicepresident del Govern de la Generalitat, presenta el relat dels fets al llibre Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures (Ara llibres), on reivindica la figura del líder d'ERC i en reclama el seu alliberament. 

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars del llibre de Sergi Sol Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures (Ara llibres). El sorteig es farà divendres, 15 de febrer, i pots apuntar-t'hi aquí:Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 15 de febrer a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors. Si no responen en un termini màxim de 5 dies, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada a la Rambla Catalunya 15, 3r 2a dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00, o bé sol·licitar que se'ls faci arribar per correu ordinari.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.


 
 
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català