Gastronomia

Vine al Fòrum Gastronòmic Girona 2018 amb NacióDigital

Si ets subscriptor de NacióDigital, demana la teva entrada per visitar el recinte firal de la trobada més important per a professionals del món de la gastronomia, que se celebra els dies 18, 19 i 20 de novembre a Girona. (Places limitades)

| 09/11/2018 a les 12:00h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital
Fòrum Gastronòmic 2017
Fòrum Gastronòmic 2017 | José Manuel Gutiérrez
El Fòrum Gastronòmic Girona és la trobada més important de professionals del món de la gastronomia. Els dies 18, 19 i 20 de novembre, el Palau de Fires i Palau de Congressos de Girona s'omplirà amb les darreres novetats, tendències gastronòmiques, tallers i màsterclass de referents mundials de la cuina. 

NacióDigital ofereix als seus subscriptors, entrades per visitar el recinte firal del Fòrum de Gastronomia Girona 2018. L'espai on les principals marques i empreses presentaran les novetats, productes i innovacions. També s'hi podran veure estands de petits productors de sector primari i d'artesania alimentària. Per sol·licitar les teves entrades, clica aquí:Bases de la promoció:

- Per participar en aquesta promoció cal ser subscriptor de NacióDigital

- Cada subscriptor té dret  a sol·licitar fins a 2 entrades. Per fer-ho caldrà indicar el nom d'un acompanyant en el moment de la inscripció. 

- Les entrades no són nominals i són vàlides pels tres dies. Els guanyadors les rebran per correu electrònic en format PDF i caldrà portar-les impreses per accedir al recinte. 

- Les places són limitades i s'adjudicaran per estricte ordre d'inscripció. Data límit 16 de novembre o fins a esgotar existències. 

- Per qualsevol dubte podeu escriure a subscriptors@naciodigital.cat
 
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català