Dansa i teatre

Ballet, Peter Pan i Joan Pera per enfilar el final d'any al Centre Cultural Terrassa

Els subscriptors de NacióDigital accediran a sortejos exclusius d'entrades i packs familiars per als millors espectacles de la programació de tardor - hivern del Centre Cultural Terrassa

| 30/10/2018 a les 13:45h
Arxivat a: Subcriptors NacióDigital, Centre Cultural Terrassa, subscriptors, dansa, teatre, musical
Una imatge de «El Trencanous»
Una imatge de «El Trencanous» | Centre Cultural Terrassa
La programació de tardor-hivern del Centre Cultural Terrassa està farcida de propostes per als amants de la dansa, però també amb una variada oferta de teatre musical per a públic familiar. NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, entrades per veure els millors espectacles de la temporada setembre 2018 - gener 2019.

Com és habitual, la dansa té un pes específic molt important en la programació del Centre Cultural, amb propostes de diversos estils. Després de l'estrena de l'adaptació de Carmina Burana de Crea Dance Company by Maria Rovira, el 29 de setembre, també hi ha espai per a propostes més clàssiques, com El llac dels cignes, interpretat pel Ballet de Moscou, o la Gala d'Estrelles i Solistes del Ballet de Sant Petesburg, i d'altres aptes per al públic més jove, com El Trencanous, interpretat pel Ballet de Catalunya.

L'altre pilar de la programació de la fundació terrassenca són els espectacles musicals familiars, com Peter Pan el 30 de desembre. La temporada s'allargarà fins el 25 de gener de 2019, amb l'homenatge de Joan Pera a l'humor britànic amb N'hi ha que neixen estrellats.
 

Joan Pera a «N'hi ha que neixen estrellats» Foto: Centre Cultural Terrassa


NacióDigital sorteja entrades dobles i packs familiars de 4 invitacions per a tots aquests espectacles entre els seus subscriptors. Les convocatòries s'aniran publicant paulatinament, en funció de les dates de les representacions. Per participar en aquests sortejos cal ser subscriptor de NacióDigital. Si encara no n'ets, clica aquí
Targeta de subscriptor digital
Targeta de subscriptor digital | Adrià Costa
Subscriu-te ara i, per només 5,90€ al mes, dona suport al diari digital líder en català