Pep Martí i Vallverdú - Articles d'opinió

Periodista i llicenciat en Història Contemporània (UAB). Redactor de Política a NacióDigital. Sóc autor de dues biografies: una d’Antonio Maura (Ediciones B) i una de Josep Tarradellas (Fundació Irla). M’agrada implicar-me en el nostre teixit associatiu. Sóc membre de les juntes directives d’Amics de la Unesco de Barcelona i de l’Ateneu Barcelonès. Ubicat en l’esquerra però crec que molt poc progre. A Twitter: @PepMartiVall.

26/01/2021
«Fins ara, més enllà del canvi de to de Moncloa, el PSC no ha estat capaç de capgirar seriosament cap dinàmica del conflicte Catalunya-Estat»
20/01/2021
«Del discurs del nou president nord-americà en destaca que hagi assenyalat l'extrema dreta com un objectiu a abatre»
12/01/2021
«Fora bo que, si més no en el moment del comiat de la legislatura, la classe política ens sorprengués per bé i prenguessin decisions mirant més enllà del 14 de febrer»
07/01/2021
«Una de les lliçons dels esdeveniments a Washington és que la dreta tradicional sempre s'equivoca quan creu que controlarà els monstres que crea»
23/12/2020
«Una part de l'exèrcit i la majoria del poder judicial són contraris a un indult, que rebutja en bloc la dreta política i mediàtica, i Sánchez haurà de decidir»
16/12/2020
«Segons com vagin les coses, esperar massa del Tribunal Europeu de Drets Humans pot ser un nou miratge i Otegi ho sap»
09/12/2020
«Ni que sigui parcial o insuficient, i de resultat incert, la comunitat de nacions mediterrànies pot reunir elements de confrontació intel·ligent»
30/11/2020
«Mentre l'independentisme estigui tan dividit, l'Estat no tindrà incentius per fer concessions rellevants, més enllà de les imprescindibles per preservar l'estabilitat parlamentària»
24/11/2020
«Quan es tracta de la llengua catalana, no hi ha res més semblant a un espanyol de dretes d'ara que un espanyol de dretes de qualsevol temps anterior»
17/11/2020
«Ara que tants 'vells estadistes' surten en defensa de l'Estat enfront les amenaces populistes, no estaria de més recordar que l'exvicepresident socialista va encarnar com ningú el pitjor populisme de la política espanyola»
Pàgina 2 de 11