gastronomia
05/10/2018
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods | Núria Escalona
Les recomanacions de Gastrotalkers per fer fer passar la gana del 4 al 14 d'octubre durant el 51è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya
10/05/2018
Imatge de les ampolles de la Malvasia de Sitges
Imatge de les ampolles de la Malvasia de Sitges | Aleix Ramírez
26/04/2018
El cuiner Alberto Chicote
El cuiner Alberto Chicote | Atresmedia
Per una marca de filtres d'aigua
28/03/2018
Una mare i un nen, mirant mones de Pasqua a Valls
Una mare i un nen, mirant mones de Pasqua a Valls | ACN
Els pastissers catalans esperen vendre unes 700.000 mones de Pasqua artesanes, un 1% més que l'any passat
01/02/2018
L'estany de Banyoles, vist des de l'aire
L'estany de Banyoles, vist des de l'aire
Oliver Astrologo sorprèn amb un muntatge carregat de màgia i emocions
23/11/2017
D'esquerra a dreta, els xefs Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, en una imatge d'arxiu al restaurant Disfrutar de Barcelona
D'esquerra a dreta, els xefs Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, en una imatge d'arxiu al restaurant Disfrutar de Barcelona | ACN
per Sergi Ambudio
Gran èxit del restaurant Disfrutar, a Barcelona, mentre que el Caelis, el Castell Peralada i Enigma entren per primera vegada a la prestigiosa llista
16/05/2017
Uns fogons d'una cuina
Uns fogons d'una cuina | cedida
La formació va dirigida a estudiants del propi centre i totes aquelles persones que hagin finalitzat l'ESO
14/04/2017
Pastisseria Villaró, a Castellar del Vallès
Pastisseria Villaró, a Castellar del Vallès | Juanma Peláez
Els personatges estrella són els protagonistes de la pel·lícula Patrulla Canina, Ladybug, els Trolls, les nines Gorjuss, Star Wars i el Barça | El preu de cada pastís oscil·la entre 20 i 40 euros, segons la mida
09/04/2017
El xef del Tastet del Reng, Antonio Jiménez, recollint el premi
El xef del Tastet del Reng, Antonio Jiménez, recollint el premi | Jordi López
per Aleix Ramirez
El restaurant de Balaguer ha presentat una terrina de carn amb salsa barbacoa, xili, crema de mango, llàgrima de iogut i mel entre altres elements
06/04/2017
Oriol Castro, al centre, junt amb els altres dos xefs del restaurant Disfrutar
Oriol Castro, al centre, junt amb els altres dos xefs del restaurant Disfrutar | Disfrutar
21/03/2017
Foto de família dels 12 finalistes de l'edició Tapa de l'Any 2017
Foto de família dels 12 finalistes de l'edició Tapa de l'Any 2017 | Roger Codina
per Cristina Capdevila
Més de quaranta cuiners de prestigi van presentar les seves creacions davant un jurat format per vuit reconegudes personalitats en l'àmbit gastronòmic | El Cable de Sitges, un dels establiments finalistes
23/05/2016
Castro, al centre de la imatge, és un dels tres xefs del restaurant
Castro, al centre de la imatge, és un dels tres xefs del restaurant | ACN
per Redació
L'establiment, dirigit pels tres últims caps de cuina d'El Bulli, irromp a la llista de l'Opinionated About Dining
14/04/2016
Una de les propostes pel Sitges Tapa a Tapa 2016
Una de les propostes pel Sitges Tapa a Tapa 2016 | Ajuntament de Sitges
Des del passat dijous 7 d'abril, fins el proper diumenge, 36 establiments ofereixen les seves propostes a 2,50€
03/03/2016
Valentí Mongay, cuiner de La Salseta, un dels dos restaurants premiats amb el distintiu Slow Food
Valentí Mongay, cuiner de La Salseta, un dels dos restaurants premiats amb el distintiu Slow Food | Albert Soler
La Salseta i La Nansa han estat premiats per la seva aposta pels productes de proximitat i ecològics
25/01/2016
Els quatre vins de la setmana de Cupatges
Els quatre vins de la setmana de Cupatges
Cupatges proposa dos vins i dos caves: el Visol i el Clos Nostre Senyor de Caves Mestres, el Siurà de Vins de Taller i el Malondro 2012
Pàgina 1 de 1