MÓN LOCAL

Sitges rebrà 1,2 milions de la Diputació de Barcelona

Els recursos serviran per la remodelació del Palau Maricel, la reforma de l’edifici que allotja Ràdio Maricel i Maricel TV i i el condicionament de l’avinguda de Les Botigues

per Redacció, 6 de juny de 2016 a les 09:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de Sitges es veurà beneficiada d’una línia d’ajuts provinent de la Diputació de Barcelona, valorada en 1,2 milions d’euros, que permetrà al consistori executar reformes a diferents equipaments del municipi. “És una inversió molt valuosa pel municipi i aquests projectes es faran durant aquest mandat”, ha manifestat l’alcalde Miquel Forns. 

Un dels grans projectes serà la remodelació del Palau de Maricel, amb un cost de 2 milions d’euros, dels quals, la Diputació aportarà 500.000 euros. La resta de diners vindran del Fons Europeu de Desenvolupament Regional. 

En paral·lel a la reforma dels museus, l’Ajuntament també vol fer una reforma integral de l’edifici que alberga les instal·lacions de Ràdio Maricel i Maricel TV, com també l’escola d’Adults. El cost d’aquest projecte serà de 300.000 euros.

El condicionament de l’avinguda principal del nucli de Les Botigues provocarà una despesa de 350.000 euros, assumida en la seva totalitat per la Diputació de Barcelona. L’objectiu d’aquesta actuació, segons l’Ajuntament és reduir la velocitat dels vehicles que transiten per aquesta via. 

 

Participació