URBANISME

El govern tornarà a portar al ple el debat sobre la modificació del PPU de La Granja II

Jordi Mas, regidor de Territori, defensa que "estem en una fase inicial d'estudi, no s'aprova res definitiu"

per Aleix Ramirez , 16 de setembre de 2018 a les 00:00 |
Imatge d'arxiu del sector de la Granja II | Aleix Ramírez
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El govern municipal tornarà a presentar, al ple del dilluns 24 de setembre, un dictamen per iniciar els tràmits per l’estudi d’una possible modificació del planejament urbanístic al sector de la Granja II. A la sessió ordinària del mes de juny; les abstencions de la CUP, PSC, Ciutadans, ICV i el vot contrari de Nou Horitzó van tombar la voluntat de l’executiu de Miquel Forns. 

“Hem tingut temps per explicar-nos i crec que tots els grups de l’oposició tenen més elements per valorar millor la nostra proposta”, afirma Jordi Mas, regidor de Territori. En les darreres setmanes, Nou Horitzó ha mostrat d’una manera frontal la seva oposició a qualsevol canvi al sector de la Granja II


Respecte de les acusacions de la formació municipalista, expressades per Lluís Marcé, i els dubtes de la resta de l’oposició; Jordi Mas reitera que “estem en una fase inicial i només parlem d’aprovar la realització d’un estudi, en cap cas res de canvis urbanístics reals”.

 

Participació