ART

Ja s'ha obert el termini de presentació d'obres al concurs de pintura Sanvisens i d’escultura Pere Jou

Les obres seleccionades s’exposaran del 17 de novembre de 2018 al 13 de gener de 2019 al Centre Cultural Miramar

per Redacció , 6 de setembre de 2018 a les 17:44 |
Imatge de l'edifici Miramar | Wikimedia Commons
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges anima els artistes a participar en la convocatòria del XXXII Concurs de pintura Sanvisens i del XXII Concurs d’escultura Pere Jou. Segons les bases de participació, tant el tema com la tècnica són lliures. Cada creador haurà de presentar una única obra en cadascuna de les modalitats.
 

Les pintures hauran de tenir una mida mínima de 57 cm per banda i una mida màxima de 133 cm per banda, inclòs un marc de màxim 3 cm en cas que s’emmarquin. Si són obres sobre paper hauran de tenir una mida de 57 cm per banda i una mida màxima de 133 cm per banda, inclòs un marc amb o sense paspartú de màxim 7 cm. En canvi, les escultures hauran de tenir una mida mínima de 20 x 8 x 8 cm i no excediran d’un màxim de 100 x 50 x 50 cm.
 
Les obres s’hauran de presentar del  26 d’octubre al 9 de novembre al Centre Cultural Miramar (carrer Bernat de Fonollar,19), de dilluns a divendres de 10 a 19 hores i també dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14 hores i de 16 a 19 hores, acompanyades de la documentació requerida: la butlleta d’inscripció, que es pot descarregar a la pàgina web municipal i una fotocòpia del DNI, NIE o targeta de residència. 
 


Exposició de les obres seleccionades i lliurament de premis

Les obres presentades seran preseleccionades pel propi jurat per ser admeses a concurs i amb les creacions admeses es realitzarà una exposició del 17 de novembre de 2018 al 13 de gener de 2018 al Centre Cultural Miramar.  
 
El veredicte del jurat es donarà a conèixer durant la inauguració de la mostra, que tindrà lloc el 17 de novembre, a partir de les sis de la tarda, al Centre Cultural Miramar. El lliurament de premis, però, es farà durant la celebració de la Nit de Premis Sitges.  
 
El primer premi de pintura Sanvisens, atorgat per la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges, està valorat en 3.500 euros i l’accèssit, atorgat per la família Sanvisens, és de 1.500 euros. Quant a l’escultura, el primer premi Pere Jou, atorgat per la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges, està dotat amb 3.500 euros i l’accèssit, atorgat per la família Jou, està valorat en 1.500 euros. Tanmateix, les persones guanyadores del primer premi dels dos certàmens artístics també tindran la possibilitat d’exposar les seves obres en un espai o sala expositiva del Centre Cultural Miramar l’any següent del concurs.

 

Participació