FESTIVAL JARDINS DE TERRAMAR

ICV presenta al·legacions a la subvenció de 150.000 euros que l'Ajuntament vol atorgar al Festival Jardins de Terramar

La regidora Carme Gasulla demana a l'Ajuntament de Sitges que s'aturi el procediment iniciat en el passat ple del mes de juliol

per Redacció , 29 d'agost de 2018 a les 10:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Iniciativa ha presentat al·legacions a l’acord del ple municipal, celebrat el passat mes de juliol, on es va aprovar una modificació de crèdit per una subvenció de 150.000 euros al Festival Jardins de Terramar. La formació verda entén que l’aportació de l’Ajuntament de Sitges a l’esdeveniment musical “no consta” al Pla Estratègic de Subvencions, fet “obligatori per la llei”. 

La regidora d’ICV, Carme Gasulla, assegura que el procediment de concessió de la subvenció s’hauria d’haver tramitat en règim de concurrència competitiva. Gasulla també recalca que la concessió directa de l’ajuda de 150.000 euros al Festival Jardins de Terramar suposa una “modificació substancial” respecte de les condicions inicials del concurs pel qual es va atorgar la gestió del certamen a Jet Management. 


En aquest sentit, ICV considera que si la subvenció de l’Ajuntament “hagués figurat en el procediment de contractació inicial, haurien permès la selecció de candidats diferents dels seleccionats inicialment o haurien atret més participants en el procediment de contractació”.

 

Participació