CINEMA

S'acaba el període d'inscripció per participar al Producers Meet Producers 2018

Productores júniors i sèniors amb l’objectiu que durant un any els emprenedors del sector audiovisual s’iniciïn amb productors experimentats en la creació audiovisual i en les línies de negoci a seguir

per Redacció , 28 d'agost de 2018 a les 14:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El termini per a inscriure’s al programa Producers Meet Producers és a punt de finalitzar. Fins al 31 d’agost, les productores júniors interessades poden presentar la seva sol·licitud per formar part de la 4a edició del PMP a la pàgina web de l’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya, PAC,  o directament al formulari. Es tracta d’una iniciativa de mentoring, en què s’aparellen productores júniors i sèniors amb l’objectiu que durant un any els emprenedors del sector audiovisual s’iniciïn amb productors experimentats en la creació audiovisual i en les línies de negoci a seguir. 

Un jurat format per membres del sector realitzarà la selecció de les productores júniors per participar en el programa. El veredicte es donarà a conèixer al mes de setembre i la trobada anual de les productores seleccionades tindrà lloc el 6 d’octubre a l’Hotel Melià Sitges en el marc del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

 
El PMP és una proposta impulsada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, l’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya per posar en valor la figura dels productors i generar més indústria cinematogràfica. 

 

Participació