MÚSICA

El tenor Antoni Lliteres tanca el cicle de música clàssica al Racó de la Calma

L'actuació forma part del Sitgestiu Cultural

per Redacció , 15 d'agost de 2018 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Museus de Sitges tanca, aquesta nit a les 21h, el cicle de concerts de música clàssica amb l’actuació del tenor mallorquí Antoni Lliteres. El guanyador del tercer premi de cant del 24è  Concurs Josep Mirabent i Magrans és malgrat la seva joventut un cantant consolidat dins de l’escena operística de Catalunya. Actualment s’obre camí en l’àmbit nacional i internacional. Com a solista, ha interpretat les principals obres de música sacra arreu de les illes, i en el repertori operístic és solista fix al Teatre Principal de Palma de Mallorca interpretant rols coprimaris en títols com La Flauta Màgica (Mozart) o Salome (Strauss). 

Durant el recital que oferirà a Sitges, Antoni Lliteres estarà acompanyat per la pianista, Marta Pujol, i presentarà un programa variat, majoritàriament operístic amb temes de Puccini i cançons com Non t’amo più de F. Paolo Tosti o Festeig del compositor vilanoví Eduard Toldrà.

 
El preu de les entrades és de 12 euros i es poden adquirir a la recepció dels museus o a través de la web dels Museus. El concert s’inclou a l’oferta de descomptes que té en marxa l’Ajuntament de Sitges a través del Cultura en Blau, un  servei per posar la cultura a l’abast de tothom. Per als titulars del Carnet Blau +, cada concert té un preu de 9 €, mentre que per als titulars del Carnet Blau Social i participants del programa Implica’t Sitges, costa 6 €.

 

Participació