Museus

El Saló d'Or del Palau Maricel acollirà la 7ena edició de la Jornada de Col·leccionisme

El divendres 26 d'octubre, amb el comerç artístic al segle XIX, les enquadernacions, les col·leccions Sorigué i La Fontana i els perfils de Deering, Cabot, Regordosa i Oleguer Junyent com a temes principals

per Redacció , 7 d'agost de 2018 a les 19:30 |
Imatge d'arxiu del Saló d'Or del Palau Maricel | Museus de Sitges
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La setena Jornada Mercat de l’Art, Col·leccionisme i Museus, que organitzen Museus de Sitges i la Universitat Autònoma de Barcelona, se celebrarà al Palau de Maricel divendres 26 d’octubre amb un programa que abordarà diferents estudis que van des de Charles Deering fins el col·leccionisme d’enquadernacions, passant per les col·leccions Sorigué i la Fundació La Fontana, del comerç artístic entre Barcelona i Madrid a mitjans del XIX i els perfils dels col·leccionistes Emili Cabot Rovira, Maria Regordosa i Oleguer Junyent.

Les sessions estan coordinades per Bonaventura Bassegoda (UAB) i Ignasi Domènech (cap de Col·leccions de Museus de Sitges) i comptaran amb la participació entre els ponents de Fernando Alcolea, Gemma Avinyó, Clara Beltran, Maria Antònia Casanovas, Jordi de Nadal, Vinyet Panyella i Aitor Quiney.


La Jornada Mercat de l’Art, Col·leccionisme i Museus està adreçada a museòlegs, col·leccionistes, galeristes, estudiosos i altres professionals vinculats al món de l’art, així com estudiants d’aquestes disciplines. La inscripció es gratuïta i es podrà formalitzar a partir del mes de setembre a través del web de Museus de Sitges. Els participants obtindran un certificat d’assistència.

 

Participació