VIA PÚBLICA

L'Ajuntament reforça el servei de neteja

Durant la temporada d'estiu

per Redacció , 11 de juliol de 2018 a les 09:20 |
Imatge de brossa acumulada al sector de Terramar, la setmana passada | Facebook Nou Horitzó
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sitges ha reforçat el servei de recollida i neteja per a juliol i agost, els mesos de major afluència de visitants així com de major activitat comercial i de restauració de tot l'any. Amb la intenció de gestionar els residus i reduir el seu impacte, l'ajuntament ha augmentat la freqüència i horaris dels serveis.

En matèria de neteja, el servei ha amplia les tasques de buidatge de papereres del centre urbà, especialment les que estan sotmeses a una major pressió. També en matèria de neteja, el servei ha incrementat l'actuació dels vehicles d'aigua a pressió a la via pública, de forma que es faran a diari pels carrers del centre urbà.


Pel que fa a la recollida, el servei incrementa la recollida del cartró comercial i d'orgànica d'un a dos torns. De la mateixa manera, la recollida d'envasos i vidre comercial amplia la seva freqüència diària.

 

Participació