Ensenyament

L’Escola Pia proposa Ca l’Antoniet, La Plana o Can Robert per ubicar el nou centre

L'Associació Cultural de Sitges, propietària de l'edifici de l'actual Escola Pia, ha fet arribar una proposta a l'Ajuntament fruit del debat iniciat al procés participatiu del Pla d'Equipaments

per Aleix Ramirez, 12 de juliol de 2018 a les 00:00 |
Exterior de l'Escola Pia de Sitges | Aleix Ramírez
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Associació Cultural de Sitges, entitat propietària de l’edifici que acull l’Escola Pia, ha fet arribar una proposta a l’Ajuntament, que comportaria el trasllat del centre educatiu a Ca L’Antoniet, Can Robert o La Plana. Segons ha pogut saber Nació Digital, el document pretén instar a fer una reserva de sòl i té el seu origen en una sessió del procés participatiu del Pla d’Equipaments

Durant la reunió; Jordi Mas, regidor de Territori va instar als representants de l’Associació Cultural “a decidir, primer de forma interna, si volen que l’Escola Pia es traslladi de lloc o bé s’aposti per la rehabilitació de l’actual edifici”. Respecte de la carta presentada pels propietaris de l’edifici del centre educatiu; Eduard Terrado, regidor d’Ensenyament, apunta que aquesta “no implica cap moviment legal, simplement s’aportarà al document general del Pla d’Equipaments”. 
En paral·lel, l’Escola Pia de Catalunya i l’Associació Cultural de Sitges estan iniciant els tràmits per constituir una fundació “amb l’únic objectiu de dur a terme el projecte d’una nova escola concertada al municipi”. 

 

Participació