TURISME

Els turistes gasten 64,5 euros diaris de mitjana a Sitges

Segons dades d'un estudi realitzat per la Diputació de Barcelona

per Redacció , 7 de juny de 2018 a les 16:03 |
Imatge del passeig marítim amb la Punta de fons | ACN - Gemma Sánchez
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El turista valora Sitges amb un 8,4 sobre 10, aquesta és una de les moltes dades que ha recollit l’estudi realitzat per la Diputació de Barcelona. Com a destinació el més ben valorat és el caràcter de la gent, les platges i la seguretat ciutadana i el menys ben valorat l’oferta d’aparcament i el soroll. Les dades indiquen que l’estada mitjana del turista a Sitges ha anat a l’alça fins a situar-se en una mitjana de 6,3 nits, gairebé una nit per sobre que la dada del total de l’entorn.

“L’estudi ens indica que anem pel bon camí, però encara tenim molta feina per fer per a la promoció de Sitges i la seva imatge. Un dels aspectes que més valoren els turistes és la seva amabilitat i tolerància”, assegura Aurora Carbonell, regidora de Turisme i Promoció Econòmica. 


La despesa que fa el turista per persona i dia és de 64,5€. La despesa total per persona i estada és de 999,7€, tenint en compte tant el transport, l’allotjament i les despesa realitzada a la vila. 

El 80% dels turistes són estrangers. En primer lloc la procedència majoritària és la d’Anglaterra, seguida de la de França i Alemanya –que va augmentat progressivament-, i el 20% prové de la resta de l’estat Espanyol. El 68,7% són homes d’una edat mitjana de 48,2 anys. 


 

 

Participació