OPINIÓ

«Municipals 2019: Concentrar la força» per Demòcrates Sitges

"Convidem a les entitats sobiranistes i partits polítics a sumar sinèrgies per organitzar unes primàries que generin una llista única i un projecte comú guanyador per a les eleccions municipals del 2019"

per Demòcrates Sitges, 16 de maig de 2018 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de Demòcrates de Sitges considerem que el context actual genera una nova manera de fer política. Sitges presenta reptes importants en l’àmbit de l’habitatge, equipaments, serveis públics i participació que necessiten la implicació sectorial de les veïnes i veïns de la Vila. D’altra banda, també considerem que el món local ha de tenir un paper imprescindible en la construcció de la nova República.

En aquest sentit proposem que tot el sobiranisme es presenti en una única candidatura a l'Ajuntament de Sitges per a eleccions municipals previstes pel maig del 2019.

Aquesta candidatura ha de sorgir d’un procés de primàries, on hi pugui participar tothom de dins i fora dels partits amb l’objectiu de concentrar la força i potenciar el talent.

Convidem a les entitats sobiranistes i partits polítics a sumar sinèrgies per organitzar unes primàries que generin una llista única i un projecte comú guanyador per a les eleccions municipals del 2019.

 

Participació